• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Duettes

Woonstoffering

Duettes zijn plisségordijnen met een dubbele stof. De stof wordt gevormd als een honingraad en dat brengt vele voordelen met zich mee.

De honingraatstructuur van Duette®Shades zorgt voor uitstekende isolerende werking. Deze kan resulteren in een energiebesparing tot wel 25%. Doordat binnen in deze gordijnen een stilstaande luchtlaag ontstaat, houdt het de warmte binnen of juist buiten de deur. 

Gecombineerde raamdecoratie geeft je interieur extra luxe en een warmere uitstraling. Ook heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie voordelen. Combineer je bijvoorbeeld de Duette®Shades met (in-between) gordijnen dan kun je op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. Met een dubbele laag raamdecoratie creëer je bovendien een betere akoestiek en isolatie.

Toppoint Duette®Shades, past overal
Toppoint Duette®Shades, overal te plaatsen en in elke gewenste stand te openen. Met unieke honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elk type raam. Duette®Shades zijn er in drie plooibreedtes, 25, 32 en 64 mm.

Transparante Duette®Shades:
Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen, perfect tegen inkijk overdag.

Semi-transparante Duette®Shades:
Privacy voor zowel overdag als ’s avonds. 

Verduisterende Duette®Shades:
De oplossing voor een goede nachtrust. 

Duette®Shades zijn elegant en ontzettend functioneel en geschikt voor vrijwel elke raam situatie. 

1) Top-down: De stof schuift van bovenaf naar beneden

2) Top-down bottom-up: Zowel van boven- als van onderaf openschuiven en sluiten, voor zwevend effect op bijvoorbeeld ooghoogte

3) Top-down met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van boven naar beneden geschoven worden

4) Bottom-up met 2 soorten stof: De stoffen kunnen individueel van onder naar boven geschoven worden

Elektrische bediening zonder kopzorgen
Kies elektrische bediening en maak het jezelf makkelijk. Duette®Shades kunnen zowel met als zonder bedrading aangesloten worden. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy. Ook meerdere Duette®Shades kunnen met één afstandsbediening worden aangestuurd, zowel gelijktijdig als afzonderlijk. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Je koppelt ze moeiteloos met Toppoint raamdecoratie. 

Duette®Shades en EasyClick, perfect bij draaikiepramen
Duette®Shades & EasyClick de ideale raamdecoratie, monteren zonder boren of schroeven. In het EasyClick frame kun je ook kiezen voor een mooie combinatie van een verduisterende en niet-verduisterende stof, 2 in 1. 100% verduisteren? Kies dan voor EasyClick met Duette®Shades, een raam product dat naadloos aansluit.

Toppoint Duette®Shades zijn er in meer dan 150 stoffen

Nieuw!
ZONNELUX, want ieder raam verdient een sieraad
Zonnelux heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat Zonnelux doet, ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

De Zonnelux specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. De productie van Zonnelux raamdecoratie vindt plaats in eigen fabrieken, op deze manier kunnen we een snelle levertijd garanderen en zijn de maatwerkmogelijkheden enorm.

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
Onze Zonnelux specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

 • PLAN JE AFSPRAAK

Zonnelux Duette gordijnen, decoratief, functioneel en energiebesparend
Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel. 

Duette® gordijnen hebben een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waar de lucht wordt vastgehouden. Zo wordt in de zomer de warmte tegengehouden en verlies je in de winter minder warmte door het raam.

Je hebt de mogelijkheid om in één Duette® gordijn zowel een transparante als een verduisterende stof te plaatsen. Dit dag & nacht model is het perfecte product voor de slaapkamer. In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy.

Een Duette® gordijn is de perfecte raamdecoratie voor bijna ieder raam. Rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken (trapezium/driehoek, vijfhoek of zeshoek) en ramen in de serre of het plafond. Het is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn Duette® gordijnen ook zeer geschikt voor grote raampartijen.

Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top Down Bottom Up variant. Hierbij kun je de Duette® gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de Duette® dus in het midden van je raam vastzetten om zo voldoende privacy te creëren en zo min mogelijk daglicht te verliezen.

Wil je Duette® gordijnen in de badkamer monteren? Dat kan!
Zonnelux heeft speciale vochtbestendige Duette® stoffen. Deze stoffen zijn bestand tegen condensvorming, maar mogen niet echt nat worden. Wij adviseren om de Duette® dus nooit in de buurt van de douche of het bad te hangen. En uiteraard is het belangrijk om de badkamer goed te ventileren. Zo blijft het Duette® gordijn lang mooi.

Ieder Duette® gordijn wordt met aandacht door Zonnelux geproduceerd. Zo past het raamdecoratie product perfect bij jouw raam.

 • Maximaal 3.60 m breed en 3.00 m hoog
 • Plooibreedte, 25, 32 of 65 mm
 • Standaard Ramen, trapezium ramen, ramen met een vijf- of zeshoek, dakramen, draaikiepramen, kunststof kozijnen, serre, erker
 • Elektrische bediening mogelijk
 • 151 kleuren
 • Transparant, semi-transparant, verduisterend

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Onze Zonnelux specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

 • PLAN JE AFSPRAAK
Navigeer naar