• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Shutters

Woonstoffering

Eén van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters.
Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raam situatie een passende oplossing.
Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

Nieuw!
ZONNELUX, want ieder raam verdient een sieraad
Zonnelux heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat Zonnelux doet, ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

De Zonnelux specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. De productie van Zonnelux raamdecoratie vindt plaats in eigen fabrieken, op deze manier kunnen we een snelle levertijd garanderen en zijn de maatwerkmogelijkheden enorm.

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
Onze Zonnelux specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Zonnelux SHUTTERS, voor elk raam een passende oplossing
De Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kies je voor een brede lamel.

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningsplaat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.

De shutter collectie bestaat uit 18 gelakte kleuren en 6 speciale afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de shutter in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen. Zonnelux shutters worden gespoten met een watergedragen, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleur lak gespoten. De Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig

Houten shutters van Zonnelux worden in eigen fabriek in Europa geproduceerd, waardoor we garant staan voor uitstekende kwaliteit en snelle levertijden. Voor de productie wordt tulpenhout (Eco-line), lindehout (Top-line), eikenhout (Rivièra) of abachi (Piet Boon by Zonnelux) gebruikt.,

Een aantal kleuren van de Zonnelux shutter collectie komen overeen met de kleuren van de collectie houten jaloezieën. Hierdoor zijn shutters en houten jaloezieën perfect te combineren. 

  • Tot 3m hoog en gekoppeld tot 1.40 breed
  • Lamelbreedtes 30, 60 of 90 mm
  • Mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, boogramen, ramen met een vijf-of zeshoek, dakramen, draai-kiepramen, serre of erker
  • 24 standaard kleuren, RAL, NCS of Sikkens kleur tegen meerprijs mogelijk

NIEUW
Piet Boon shutters by Zonnelux
Buiten naar binnen of binnen naar buiten, met de Piet Boon shutters haal je net zoveel licht naar binnen als jij wilt. Ontdek wat deze stijlvolle, uitgekiende en elegante collectie voor jouw huis doet. Voor vrijwel ieder raamtype toepasbaar!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?
Onze Zonnelux specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Navigeer naar