• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Horren

Woonstoffering

Insecten weten precies die ene kleine kier te vinden ...
Hoera de zon! Zodra de koperen ploert zich laat zien gooien we alles open om ook binnen van buiten te genieten. Samen met de zon en de zomer komen ook alle insecten en pollen binnen. Met horren, speciaal op maat gemaakt blijven die storende zzzoemers en pollen lekker buiten.

.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken. Onze experts helpen je  bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

Scheurvast horrengaas, bestand tegen dieren en kinderen ;)
Zoek je een hordeur die bestand moet zijn tegen de scherpe nagels van jouw hond of kat? Kies dan voor het extra sterke Petscreen-gaas. Een horrengaas dat heel scheurvast is en maar liefst 7x sterker dan gewoon horrengaas.

Pendelhordeur blijft niet openstaan
In huishoudens waar kleine kinderen of dieren nogal eens naar binnen en buiten lopen, is een pendel hordeur ook aan te bevelen. Dat is een hordeur die zowel naar binnen als naar buiten openklapt én weer vanzelf dicht gaat. .

Pollenwerend horrengaas
Pollenwerend horrengaas is dé optie voor iedereen die een pollenallergie heeft, hooikoorts dus. Dit gaas lijkt op het transparante horrengaas maar heeft een fijnere weeftechniek en is speciaal behandeld. Hierdoor houdt het meer dan 90% van alle pollen buiten zonder dat het de ventilatie hindert.

Maak een afspraak met de horren specialist
Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Onze horren specialist geeft je graag geheel vrijblijvend advies, vertelt je welke horren het beste bij jou en je huis passen en zorgt voor perfect maatwerk.

Navigeer naar