• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Verf en behang

Woonstoffering

Haal het beste uit je muur met verf & behang


Als je ergens blij van wordt, dan is het een nieuw behang aan, of kleurtje op de muur. Met een kleine wand make over heb je direct een andere sfeer in huis, je huis komt er spontaan van in bloei. Maak een leuke combi met een sprekend behang op één wand of een stuk van een wand en combineer dit met kleur op de andere wanden. Kortom, leef je lekker uit en haal het beste uit je muur.
 

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken op onze afdeling Woonstoffering. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

 

 • test thuis de kleur met de Flexa verf testers

 • grote kleurstalen om thuis gemakkelijk te kiezen

 • persoonlijk kleuradvies

 • alle bekende merken behang zoals Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

 • alle Flexa Pure kleuren en meer, gemengd terwijl je wacht

 • afgestemd op je persoonlijke woonwensen

 • we komen graag bij je thuis om je keuze te bespreken

 • altijd de laatste trends

Sfeer bepalen met behang
Behang, er is een ongelooflijk groot aanbod. Prachtige dessins, bijzondere afbeeldingen, prints van oude meesters en talloze botanische en natuurlijke platen. Je kunt dus altijd iets vinden wat past bij jouw interieur van dat moment. Een hele kamer behangen kan nogal prijzig of simpelweg te druk zijn. Kies dan een paneel van mooi behang op een effen achtergrond. Wauw, wat een eyecatcher en nog betaalbaar ook ;)


Ik zou je het liefste in een lijstje willen doen …
Wil je nog meer aandacht voor jouw favoriete stukje behang? Plaats het dan in een frame. Door een stuk behang in te lijsten, maak je een uniek en origineel wandpaneel. Je kunt er ook een drieluik van maken, door drie frames naast elkaar te hangen.

 

Wij mengen 122 kleuren en meer in ons Flexa ColorLab® Een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren in de hoogste kwaliteit

Laat je interieur stralen met verf
Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit, ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.”

Vernieuwd kleuren palet
De kleuren zijn onderverdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle kleuren. Bij elke familie tref je inspiratie in verschillende woonstijlen zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt in jouw woning. 

Je behang en kleurkeuze laten we rustig ontstaan, onze specialisten geven je alle tijd en laten je ter plekke de kwaliteit en de mogelijkheden zien. Zo ervaar je meteen het gevoel en kun je bovendien direct zien hoe het er bij jou thuis uit gaat zien. Onze specialisten kennen op al je vragen een antwoord en zorgen dat je altijd de juiste keuze maakt met een eerlijk topadvies.

Maak een afspraak met de behang & verf specialist
Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Onze behang- & verfspecialist geeft je graag geheel vrijblijvend advies en vertelt je welk behang en welke kleuren het beste bij jou en je huis passen.  

 

 

Navigeer naar