• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Vloeren

Woonstoffering

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe merken

NIEUW!
Ontdek onze nieuwe collectie PVC vloeren
Toe aan een nieuwe vloer? Sta dan eens stil bij een PVC vloer met zijn vele voordelen. Een PVC vloer is een stuk sterker dan laminaat en is ontzettend duurzaam, makkelijk in onderhoud, geluiddempend, warmte doorlatend en bovendien geschikt voor vloerverwarming.

 

Altijd warm thuiskomen
Als specialist op het gebied van vloeren denken we graag met je mee over je nieuwe vloer. Pastasaus bestendig met een duurzaam karakter of ochtendhumeur proof: zacht en warm aan je voeten? Met onze vloeren is het altijd warm thuiskomen!

Laat je niet vloeren …
Ben je toe aan een andere vloer? Dan wil je vast weten hoe je best je nieuwe vloer kiest. Het is immers geen aankoop die je na een jaartje weer vervangt. Een weloverwogen keuze is dus belangrijk.

Samen met een specialist de vloer kiezen?
Vind je het aanbod vloeren nog steeds overweldigend? Geen probleem, dan helpen wij je graag persoonlijk bij de keuze voor de juiste vloer in jouw interieur. Maak daarvoor hier een afspraak met de vloerenspecialist van onze afdeling Woonstoffering.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken op onze afdeling Woonstoffering. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

  • kies met behulp van voorbeeldvloeren in de winkel
  • keuze uit meer dan 150 harde en zachte vloeren
  • afgestemd op je persoonlijke woonwensen
  • we houden rekening met lichtinval en strijklicht
  • altijd de laatste trends
  • eigen inmeet en montage service

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe vloermerken
Een vloer bepaalt de sfeer en vormt de basis van je interieur. Bovendien draagt de vloer bij aan een goede akoestiek. Ontdek samen met onze vakkundige adviseurs onze ruime vloeren collectie met haar vele mogelijkheden. Recent uitgebreid met een uitgebreid palet aan nieuwe exclusieve merken!

Merken op onze afdeling Woonstoffering
De Munk
Sense
Prodinex
Coretec
Belakos
Therdex
Douwes Dekker
Jabo

Waarom een nieuwe vloer?
Wil je een andere woonstijl? Vraagt de veranderende gezinssituatie om een andere vloer? Of wil je juist het comfort van een vloerverwarming kunnen ervaren? De reden van jouw vloer-wens is bepalend in de keuze die je maakt. Kortom, bepaal waarom je een andere vloer wilt en wat dus de eisen aan die nieuwe vloer zijn. Dat selecteert alweer een stuk makkelijker!

Welke vloer is geschikt voor kinderen of huisdieren?
Moet je rekening houden met kinderen of huisdieren? Dan wil je een vloer die wel tegen een stootje kan én die gemakkelijk schoon te maken is. Een gladde vloer dus. Linoleum en pvc zijn dan heel geschikt. En deze vloeren zijn er ook in verschillende dessins, zelfs in tegelmotieven, betonlook en met houtstructuren. Dus ook als je eigenlijk een andere vloer wenst qua uitstraling, past pvc of linoleum nog steeds in jouw woonstijl!

Welke vloer is bestand tegen veel in- en uitloop?
Heb je te maken met heel veel in- en uitloop? Dan heb je een stevige vloer nodig die niet snel slijt. Beton en tegels zijn dan natuurlijk de eerste keus. Wil je liever iets dat robuust is maar in een andere look dan steen? Dan kies je weer voor pvc of laminaat.

En bij welke woonstijl?
Strak en modern, landelijk, Scandinavisch of juist urban? Of kies je niet alleen een nieuwe vloer maar ook meteen een nieuwe inrichting?

Waarmee wordt de vloer gecombineerd?
Tenslotte kijk je naar de kleuren en materialen; zijn de muren donker of juist licht? Komen er kamerhoge gordijnen in een felle, lichte of donkere tint? Of ga je juist voor houten of aluminium jaloezieën?

Als vloerverwarming een warme wens is
Ook vloerverwarming kan een hele goede en comfortabele reden zijn om een nieuwe vloer te overwegen. Vloerverwarming is immers heerlijk in elke kamer, maar het past niet bij elke vloer. Kunststof vloeren zoals vinyl, linoleum, pvc of marmoleum geleiden de warmte goed en zijn daar dus heel geschikt voor. Wil je een houten vloer met vloerverwarming dan is dat onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Laat je daarvoor altijd heel goed informeren of kies voor een kunststof vloer met houtmotief. Die zijn vaak niet van echt te onderscheiden!

Welke ondervloer past erbij?
Met uitzondering van tegels en beton heb je bij een nieuwe vloer altijd te maken met een ondervloer. Dat is prettig omdat het geluid absorbeert en vaak ook voor een betere demping van de vloer zorgt. Maar hierin heb je wel veel keuze; afhankelijk van het soort woning dat je hebt en het type vloer dat je kiest, wordt de ondervloer daarop aangepast.

Wat kan in vochtige ruimtes?
Moet de vloer bestand zijn tegen vocht, bijvoorbeeld omdat het in de badkamer, toilet of keuken geplaatst wordt? PVC is dan prima. Ook zijn er houten vloeren speciaal voor de badkamer maar bij hout heb je altijd het risico op het uitzetten van hout, hoe goed het ook is geïmpregneerd om het waterafstotend te maken. Wil je wel die houtlook zonder risico’s? Dan is pvc met een houtmotief de oplossing.

Vloerbedekking, heerlijk warm en zacht …
Zalig, ‘s morgens je bed uitkomen en met je blote voeten op het zachte tapijt landen. Naast warm, sfeervol en zacht is vloerbedekking ook nog eens enorm geluiddempend. Bij ons vind je de grote merken zoals Desso, Bonaparte en Parade in vele kleuren en dessins. Ook als tapijt op maat te verkrijgen in alle denkbare maten en vormen. 

Natuurlijk zijn er meer overwegingen waar je rekening mee houdt als je een nieuwe harde of zachte vloer zoekt. Zoals de styling van het interieur en de combinaties die je maakt met de grote elementen zoals de meubels, raamdecoratie en kleur op de wanden. Wil je eens bespreken wat de opties zijn en je laten inspireren door verrassende combinaties? Kom dan naar onze afdeling Woonstoffering, maak daarvoor hieronder een afspraak.

Maak een afspraak met de vloeren specialist
Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk. Onze vloeren specialist geeft je graag geheel vrijblijvend advies en vertelt je welke vloer het beste bij jou en je huis passen.  

Navigeer naar