• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

De trends 2019 in kinderkamers

Blog

Geplaatst op 20 mei 2019.

GEZIEN BIJ MORRES KIDZZ

De kinderkamer is dé plek om je fantasie de vrije loop te laten. Alles kan, een tent om in te slapen en weg te kruipen, een bed met een uitkijktoren of een kast met een onverwacht kleurenpalet. Maar hoe zit het nu met de trends in 2019? Ontdek de leukste hier.

# TREND 1 NATURE KIDS

De invloed uit Scandinavië is nog steeds onverminderd groot en dat is niet voor niets. In de trend Nature Kids zien we veel natuurlijke materialen, zoals (onbehandeld) hout en rotan. Hiermee krijgt de baby of kinderkamer enorm veel sfeer. Bovendien matcht het prima met een moderne inrichting en de bohemian en jungle trend.

# TREND 2 JUNGLE KIDS

Pas op! Wilde dieren all over the place. Behang, kleden, wandhaken, kussentjes, dierenkoppen of vachtjes.
Je kunt niet om de beestenboel trend voor de kinderkamer en babykamer heen. Perfect voor je kleine apenkop, liefste beertje of ondeugende tijger. Wie durft?

# TREND 3 COLOR KIDS

Pastel was de afgelopen jaren heer en meester in de kinderkamer, maar nu mag er weer flink kleur op de muren worden gesmeerd. Net zoals bij de ‘volwassen’ interieurs zien we ook bij de kinder interieurs de trends uitslaan naar paars, (donker)groen en (donker)blauw, verschillende okergeel tinten en niet te vergeten terracotta.

Navigeer naar