• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Heerlijk Koken & uitgebreid Tafelen

Blog

Geplaatst op 02 juli 2020.

dat doen we nu lekker buiten …
Joehoe … it’s summertime, zoek de zon op in je tuin of je balkon en geniet van alle heerlijks dat de zomer je biedt. Van de eerste zonnestralen tot zonsondergang, van ontbijt tot lunch, borreltijd en barbecue, we doen het lekker buiten … én lekker zen.

Eten? Dat doen we buiten!

De zomer, de zon en buiten eten, je krijgt er meteen het vakantiegevoel van. Maak een buitenkeuken met de Big Green Egg, zodat je lekker uitgebreid kunt kokkerellen. Big Green Egg is de meest geliefde kamado BBQ van het allerbeste keramiek. SMOKE, ROAST, STEAM, BAKE, GRILL! De mogelijkheden van de EGG zijn eindeloos. Wij hebben alles in huis om van je buitentafel een feestje te maken.

Ben jij de chef vanavond?

LOW AND SLOW,  wie buiten, zon en genieten zegt, weet dat daar ook alles rond barbecue en buiten koken bij hoort. Ben jij ook zo’n fan van heerlijk gegrilde hapjes in de frisse buitenlucht onder een zomers zonnetje, of van een avond lang tafelen met vrienden? Ontdek dan het ultieme barbecuen met de bijzondere Big Green Egg.

De Big Green Egg is wat ons betreft de Ferrari onder de barbecues. Dit ‘groene ei’ is gebaseerd op een ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven, een zogenaamde ‘kamado’.

 

Big green egg recepten

Om op te eten zo mooi!


De tijd dat servies maar bijzaak was, is voorbij, ook op je buitentafel. Een wit servies is all time favourite, maar een servies gemaakt van natuurlijke materialen of met een retro uitstraling doet het ook goed. Voor welke stijl ga jij?
 

Bestek, hoe zit het ook alweer?

De vorken links, messen rechts en de lepels.. Eh, hoe moet het ook alweer precies? Met deze handige tips dek je de tafel zoals het hoort: 
leg het bestek dat je eerst nodig hebt aan de buitenkant. De vorken liggen aan de linkerkant, messen en lepels aan de rechterkant. Zorg dat de snijzijde van het mes naar binnen wijst. Het bestek voor het nagerecht ligt altijd horizontaal boven het bord. Het lepeltje wijst dan met de bovenkant naar links, terwijl het vorkje met de bovenkant juist naar rechts wijst. Zo schuif je het dessertbestek na het hoofdgerecht eenvoudig naar de juiste kant van het bord.  
Ben je nog op zoek naar mooi bestek? 

Van water tot cocktail, een drankje gaat er altijd in

Je weet het vast al lang, maar het is belangrijk dat je voldoende drinkt. Zeker met warm weer moet je regelmatig water drinken. Vul een karaf of en neem ‘m mee naar buiten. Geef je water een smaakje met fruit of verse munt en vergeet de ijsblokjes niet. Na al dat water gaat een lekkere cocktail of een fris biertje er vast wel in.

Ontdek hier de lekkerste cocktails

Navigeer naar