• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Merk in de kijker: Caresse

Blog

Geplaatst op 03 juni 2019.

Ontdek deze nieuwe slaapbeleving die perfect past bij je persoonlijke stijl. De boxsprings van Caresse onderscheiden zich in weldadig comfort en ondersteuning, een fantastische ventilatie en een doordachte, eigentijdse vormgeving. Vele maten en modellen uit voorraad leverbaar.

Caresse, koel in de zomer en warm in de winter

Ontdek de kracht van natuurlijke materialen in onze Caresse boxsprings. Heerlijk knus en warm in de winter en aangenaam koel in de zomer.

Naar alle boxsprings van Caresse
 

Caresse silver collectie

Verkrijgbaar in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoeringen, uitgerust met een uniek ‘pull-back’ systeem. Met gestoffeerde pocketveren matrassen in diverse moderne kleuren. 

 

Caresse gold collectie

Elektrisch verstelbaar, ‘pull-back’ systeem, pocketveren matrassen, luxe handgemaakte top matrassen van natuurlijke materialen en voorzien van RF- (Radio Frequency) afstandsbediening.

Caresse platinum collectie

Hoogwaardige pocketveren boxsprings, elektrisch verstelbaar, voorzien van pocketveren matrassen met HR-koudschuim afdekking en 7 comfortzones, pull-back systeem, handgemaakte top matrassen van natuurlijke materialen. RF- (Radio Frequency) afstandsbediening.

Altijd een boxspring op maat, met de caresse configurator

Kies de gewenste stof, kleur, poten, topmatras, type matras, hardheid van het matras, de motor en bediening en accessoires.

Naar alle boxsprings van Caresse

Navigeer naar