• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Sfeer en opbergruimte in je slaapkamer

Blog

Geplaatst op 15 april 2021.

We onderschatten ‘m al lang niet meer: de slaapkamer is tegenwoordig één van de belangrijkste plekken in huis die alle aandacht verdient. Of je er nu heerlijk tot rust komt, je nog even omdraait of tijd maakt voor wat welverdiende quality time... zo maak jij van je slaapkamer een fijne ruimte om in weg te dromen. Slaap lekker!

 

Laat je inspireren tijdens het reizen

Kun jij ook zo genieten van een prachtige hotelkamer als je op vakantie bent? Kijk eens welke elementen dan precies zo goed aanvoelen. Is het de luxe boxspring? De warme kleuren? Of de bijzondere decoratie? Neem van je volgende reis niet alleen mooie herinneringen mee, maar ook tastbare souvenirs en een flinke dosis interieurinspiratie. 

 

Begin bij de basis

Goed slapen begint bij de basis: een fijn bed met goede matrassen en kussens die samen zorgen voor jouw perfecte slaaphouding. Maar waar let je dan precies op? Daar kunnen we heel kort over zijn: het beste bed voor jou is persoonlijk. Kom de verschillende opties zelf ervaren of maak een afspraak met onze deskundige slaapspecialisten om je slaapprofiel te testen.

 

Vergeet je raamdecoratie niet

Ben jij gevoelig voor licht? Met de juiste verduisterende (rol)gordijnen krijgt daglicht geen kans. Zo draai jij je komend weekend gewoon nog een keer om. En wist je dat er ook isolerende gordijnen zijn? Zo houd je de warmte binnen en de tocht buiten. Let je wel goed op welk type raam je hebt? Niet elke raamdecoratie is voor ieder raam geschikt. Wij adviseren je graag!

Zet in op opbergers

Wist je dat die rommelige slaapkamer weleens de oorzaak zou kunnen zijn van jouw slapeloze nachten? Want rust in je ruimte is rust in je hoofd. Of je nu een kleine of een wat grotere slaapkamer hebt: met voldoende opbergers zorg je ervoor dat alles een eigen plek krijgt. Een prachtige kast, nachtkastjes of opbergmanden combineren het mooie met het makkelijke.  

 

Zorg voor meer sfeer

Een slaapkamer die kan tippen aan de beste hotels draait vooral om sfeer. Met een mooie mix van accessoires, sierkussen en de juiste verlichting creëer je een gevoel van rust, warmte en luxe. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wandel door onze maar liefst 40.000 m2 wooninspiratie en doe volop ideeën op. Onze professionele stylisten staan voor je klaar!

Plan een advies met onze specialisten

Voor een vrijblijvend interieuradvies:
Bel ons +31 (0)114 388 000 of mail ons planning.interieuradvies@morres.com 

 

 

Navigeer naar