• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Smaakvolle demonstraties

Geplaatst op 15 mei 2019.

Kom naar de Warmste Woonwinkel voor smaakvolle demonstraties van KitchenAid en Jura. Gratis voor jou vanwege de heropening!

KITCHENAID, professioneel, ambachtelijk en iconisch

KitchenAid is al bijna een eeuw lang Serious About Food, de producten van het merk vormen de perfecte combinatie van professionele prestaties, ambachtelijke kwaliteit en iconisch design.Tijdens de feestelijke openingsweken worden er demonstraties gegeven door een professionele KitchenAid chef. Bovendien maak je 3 weken lang kans op het winnen van een KitchenAid Artisan. 

Kom het proeven in de winkel op:
zondag 29 september:  11-17 uur
zondag 6 oktober:  11-17 uur

Kom naar de Warmste Woonwinkel en maak kans op een KitchenAid Artisan keukenrobot. Gratis voor jou vanwege de heropening!

WIN een rode KitchenAid Artisan keukenrobot 4,8L t.w.v. €549,- 

Hoe? Heel eenvoudig!
Tel alle verschillende KitchenAid kleuren en alle verschillende KitchenAid keukenrobots bij elkaar op die je vindt op deze afdeling Koken & Tafelen.
- Vul het totaal in op het deelnameformulier, laat dit achter in de verzamelbox en je maakt automatisch kans.

 

 

JURA, optimaal koffie resultaat met 1 druk op de knop

Steeds meer fijnproevers over de hele wereld ontdekken het genot van speciale soorten koffie zoals ristretto, espresso, cappuccino en latte macchiato. Welke je ook kiest, Jura heeft maar één doel: het beste kopje koffie zetten. Tijdens de Feestelijke Openingsweken worden er demonstraties gegeven door een professionele Jura barista. 

Tijdens de feestelijke openingsweken ontvang je bij aankoop van een Jura koffiemachine  €100,- retour voor je oude koffie apparaat + gratis cool control.
 

Kom het proeven in de winkel op:
zondag 29 september:  11-17 uur
zondag 13 oktober :      11-17 uur

Navigeer naar