• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Zet je huis eens in de bloemetjes

Blog

Geplaatst op 15 juli 2020.

Wij hebben de fijnste “boeketjes” voor je in huis gehaald

Ken je ze nog, de bloemenprints in het interieur van oma? Naast Scandinavian en Industrial living zien we de klassieke en vintage invloeden weer helemaal terugkomen. Wen er maar aan, want we kunnen niet meer om de bloemenprints heen. Erg? Welnee, ze fleuren je huis weer helemaal op. Dus, zet je huis eens in de bloemetjes, wij hebben de fijnste “boeketjes”voor je in huis gehaald. Laat je inspireren!

Weet je wat ik wel had willen zijn? Een bloemetjesgordijn!

Nooit gedacht dat die oude caravalshit nog eens uit de oude doos zou komen. Net als deze geweldige gordijn bloemenprints. Een boeketje voor je ramen dat gewoonweg niet verwelken kan. Zorg er wel voor dat je de rest van de kamer rustig houdt, zo wordt het niet te druk.

In ons Woonatelier vind je de mooiste (bloemetjes)gordijnen en raambekleding.

Een muur vol bloemen

Mocht je nog een stukje verder willen gaan met een bloemenprint, dan is behang een goed idee. Door één muur of een gedeelte van een muur te voorzien van een bloemenprint wordt dat als het ware een groot schilderij, een echte eyecatcher in huis! 

Je zit op rozen!

Bij wijze van spreken dan natuurlijk. Ook bij meubelstoffering zie je de bloemen- en planten prints opbloeien. Maak er een heerlijke jungle van met een fauteuil of poef in deze groene of bloemige prints en je zit op rozen. Combineer met gouden accessoires of verlichting voor een chique touch.

Grow floor (p)lamp

De kamerplant naar een hoger niveau getild; maak kennis met de Zuiver Grow lampen-serie. Voor deze ingelijste beauty werkte Zuiver samen met de Rotterdamse ontwerpstudio REM atelier. Samen hebben ze vier dimbare lampen van verschillende afmetingen gemaakt, die elk hun eigen exotische kamerplant presenteren: Zebra Plant (M), Fiddle Leaf Fig (L), Fan Palm (XL) en Elephant Ear plant (XXL). Een driedimensionaal, gelaagd beeld van de plant wordt in een lichtbak geplaatst, waardoor een hyperrealistische illusie van een levende plant ontstaat.

 

Mag ik je kussen?

Madelief, Roos, Anemoon, Lotus, Iris, meisjes met bloemen namen zijn sowieso om te zoenen.
Net als deze prachtige sierkussens, met al net zo prachtige bloemenprints. Je bank, fauteuil of bed fleurt er instant mee op, net zoals je humeur.

Slapen in een zee van bloemen

Ook in de slaapkamer zet de bloementrend door. En dat is niet zo gek, want bloemenprints passen goed bij iedere woonstijl. In een bohemian of natuurlijke slaapkamer is het logisch om te mixen en matchen met bloemen. Maar ook in een stoere of industriële stijl kan een bloemenprint voor extra sfeer zorgen. Blozzzem up!
 

BENIEUWD hoe we deze trend in jouw interieur kunnen laten terugkomen?

Vraag dan een kleur- en interieuradvies aan, gratis en vrijblijvend
 

  • Maak een afspraak
Navigeer naar