• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Merkenacties

Korting, voordeel, acties of cadeaus,
er is altijd wat te halen bij Morres

Winkelen voor je huis, mooie meubelen, accessoires en woonstoffering ontdekken en shoppen, wij kunnen ons niets fijners voorstellen. Of eigenlijk toch wel; winkelen met korting of voordeel! Je vindt al onze actuele acties en promo’s hier terug, dus laat je hier inspireren en shop de mooiste spullen tegen nog mooiere prijzen.

Zie je de korting niet terug in onze webshop? Neem dan even contact op via de chat, mail of telefonisch en onze medewerkers helpen je bij het plaatsen van je bestelling.

*Deze acties zijn alleen geldig in de winkel. Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

Morres Veel Woonplezier

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de promo’s, acties, aanbiedingen, sale, solden en kortingen. Ontdek de ruime keuze aan sale meubels en slaapmeubels en onze outlet in de winkel. De Morres openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 18 uur. Wil je nog ruimere Morres openingsuren? Winkel dan op morres.nl. Morres Meubelen is dichterbij dan je denkt, je vindt onze gezellige woonwinkel op maar een half uurtje van de bekende Vlaamse steden Antwerpen en Gent, 40 minuten van Bergen op Zoom en op slechts een uurtje van het Vlaamse Brugge. 

De rit naar Morres Meubelen Hulst is meer dan de moeite waard, want onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis- zoals Auping, Velda, Tempur, Caresse, Natuzzi, Stressless, Dôme Deco en Henders & Hazel, een eigen Brasserie M en er is alle dagen de mogelijkheid tot een gratis interieur- en kleuradvies. Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen om een slaapkamer te kopen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen, zoals landelijk, industrieel, klassiek, modern, design en meer. In onze winkel slaag je zeker voor scherp geprijsde slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar