• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Artistic Home - wonen

trend

Een interieur voor de echte trendsetter

In de mix: natuurlijke materialen & hoogglans
Pitriet, webbing en kurk, ben jij klaar voor een rit - back to the future? Laat je terugvoeren naar de jaren ‘80 met deze oldschool natuurlijke materialen. Mix ze met een flinke scheut glans en je weet niet wat je ziet.

Tijdloze strepen en trendy terrazzo stelen de show
In deze trend is een beetje show zeker op zijn plaats. De klassieke en tijdloze streep is back on track in de meest gekke dessins en kleuren combi's. Over de hoofdrolspeler in je interieur Terrazzo zal nog lang worden nagepraat.

Klassieke en moderne vormen ontmoeten elkaar
Combineer stoere klassieke geometrische vormen met de moderne architectuur. Je moet het maar durven, maar dan heb je ook wat: een match made in heaven!

Zachte kleuren met een pittig accent
Deze trend rekent af met braafheid en veiligheid, het mag spetteren en knallen. Pak je kwast en doop hem in een lekkere vrolijke noot zoals uitbundig geel. Maar … hou het wel bij een pittig accent, anders wordt het een psychedelische uitspatting.

Een interieur voor de echte trendsetter
Deze trend verstaat de kunst van stijlvol wonen. Reken af met traditioneel en omarm artistieke elementen, uitbundige kleuren en verrassende vormgeving. Mix en match meubels zorgvuldig bij elkaar zodat klassiek en modern elkaar vinden. Een uitgesproken knipoog naar de jaren ‘80 waarin echte trendsetters zich gegarandeerd thuisvoelen. Wil jij de trend zetten in je interieur? Dan voel je je hier zeker thuis.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

Bel +31114388345 en plan direct jouw afspraak op de gewenste dag en tijd.

Je kan ook een bericht sturen naar planning.interieuradvies@morres.com voor het maken van een afspraak. Vermeld dan wel je telefoonnummer zodat wij je kunnen terugbellen om de afspraak te bevestigen.

Navigeer naar