• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Boutique Chique

trend

Ga voor een verrassende mix van stijlen
Komt dat oude kastje van je opa of dat gekke tafeltje van je moeder nog goed van pas. In de boutique stijl kan namelijk heel veel. Mooie zachte meubels vul je aan met warme kleden, oude kastjes en hippe tafels. Van nieuw tot vintage, van design tot kitsch. Kortom een spannende mix van stijlen die elkaar verrijken.

Luxe en aaibare materialen
De boutique stijl bestaat voornamelijk uit luxe, aaibare materialen, die fijn aanvoelen en een gladde finish hebben. Denk aan velvet, velours en satijn en ga voor glad afgewerkt hout, met een glans.

Klassieke bloemen of moderne geometrische vormen
Deze trend gaat als een zonnetje met een uniek behang met een leuke print, geometrische vormen of patroon. En vergeet zeker de klassieke bloem niet, kleurrijk en groot. Het kan gewoon, zolang je de kleuren maar in dezelfde familie houdt.

Diepe warme kleuren in combinatie met luxe materialen
In de stijl wordt gebruik gemaakt van warme, opvallende kleuren als groen, okergeel, donkerblauw en grijs. In combinatie met luxueuze materialen ontstaat er een sfeervolle sfeer. Heel mooi bij al deze kleuren is het gebruik van zwart, goud of koper.

Verwelkom deze eigenzinnige trend in je huis voor een ultiem luxe gevoel. Een mooie mix van moderne en klassieke elementen brengt een stadse allure in je interieur. Geheimzinnig en chique met een vleugje exotische accenten. Bont behang, aaibare materialen en luxueuze materialen vormen samen een kleurenexplosie die precies klopt. 

Van deze eigenzinnige trend kunnen wij geen genoeg krijgen, durf jij het aan om met deze stijl aan de slag gaan? Kijk dan mee!

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

  • Maak een afspraak
Navigeer naar