• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Scandinavian Touch

trend

Laat het licht naar binnen met een opgewekt kleurenpallet

Nuchtere en doordachte vormen
Dankzij de strakke vormgeving, warme kleuren en natuurlijke materialen krijgt je woning een moderne uitstraling zonder kil aan te voelen.

Verschillende blonde houtsoorten door elkaar
Hout speelt een belangrijke rol binnen een Scandinavisch interieur en dan vooral de blonde variaties.

Warme kleuren geïnspireerd op de natuur
De Scandinaviërs halen hun inspiratie uit de natuur en gebruiken met name zachte, neutrale kleuren. Denk bijvoorbeeld aan zachtgroen gecombineerd met hout.

Nostalgische jaren ‘60 invloeden in speelse grafische vormen
Scandinavische dessins variëren van elegante lijnen tot speelse grafische vormen met een knipoog naar de nostalgische sixties.

Laat het licht naar binnen met een opgewekt kleurenpallet
In deze stijl vind je de geraffineerde eenvoud terug waar het Scandinavische design om wordt geroemd. Frisse pasteltinten, lichte houtsoorten en een mix van uiteenlopende materialen komen samen in deze woonstijl, waarvoor we ons laten inspireren door de minimalistische maar sfeervolle interieurs uit Denemarken en Zweden. Met de luchtige met nostalgische jaren ‘60 invloeden en de stillevens van zorgvuldige gestijlde accessoires creëer je een comfortabel interieur om samen te komen met vrienden en familie. Laat het licht naar binnen met een opgewekt kleurenpallet waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Is dit het voor jou? Ontdek deze trend dan in al zijn ingetogen charme.

Voel jij je thuis in deze trend? Ontdek jouw persoonlijke woonstijl tijdens een gratis kleur- en interieuradvies.

  • Maak een afspraak
Navigeer naar