• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+31(0)114 388 388

Of stel uw vraag via social media:

Facebook


Gordijnen & Vitrages

Gordijnen voorkomen dat iemand van buiten naar binnen kijkt, vermijden dat er te veel licht naar binnen schijnt, en isoleren de kamer. Maar het belangrijkste is dat gordijnen het binnen gezellig maken als het buiten donker is.  

Gordijnen en vitrages

Kom naar ons woonatelier voor gordijnen en raamdecoractie nu met 20% korting

Gordijnen en vitrages

 

Met de gordijnen van Morres wordt je huis een thuis. Wij hebben al ruim 70 jaar ervaring in het maken van raambekleding. Alle gordijnen worden gemaakt door vakspecialisten in ons eigen woonatelier. In onze winkel vind je altijd actuele collecties van Vadain, Eijffinger, Kobé en B&C. 

 

Morres gordijnen, plooigordijnen, vitrages, overgordijnen, in-betweens, vouwgordijnen van Vadain, Eijffinger, Kobe en B & C

 

Bij Morres vind je fraaie transparante, lichtdoorlatende en ook verduisterende gordijnstoffen in alle denkbare kleuren. Maak je keuze uit meer dan 50 stoffen en uit 5 typen plooien.

 

Gordijnen en vitrages van Eijffinger

Gordijnen vanaf 18,95 per meter, gratis* op maat gemaakt

Morres gordijnen, plooigordijnen, vitrages, overgordijnen, in-betweens, vouwgordijnen van Vadain, Eijffinger, Kobe en B & C

 

In between

Dit type gordijn is licht en laat het zonlicht mooi gefilterd binnenkomen in je kamer. Het mooie van in betweens is dat het zichtdicht is. Jij kunt wel naar buiten kijken, maar van buiten niet naar binnen. De transparantie van de stof bepaalt de hoeveelheid lichtinval.

 

Morres gordijnen, plooigordijnen, vitrages, overgordijnen, in-betweens, vouwgordijnen van Vadain, Eijffinger, Kobe en B & C

 

Plooien

De plooi bepaalt de uitstraling van het gordijn. Bij ons kies je uit 5 plooien: de enkele plooi, de dubbele plooi (vlinderplooi), de triplooi of de retourplooi. Nieuw is de wave plooi. Dit type plooi geeft je gordijn een fraai gelijkmatig golvend effect.

 

Gordijnen en vitrages

 

Mooie details

Wil je iets speciaals? Laat je gordijnen dan voorzien van een bijzonder detail zoals een contrasterende border, of gordijnringen van RVS of koper. Wil je echt uitpakken, kies dan voor een contrasterend stiksel of voering in een uitbundige kleur.

 

Onderhoud

Bijna al onze gordijnstoffen kunnen gewassen worden. Uiteraard ontvang je altijd een wasvoorschrift bij je gordijnen.


 

Morres woonatelier advies en tips op maat
Wil je advies en tips?

Wanneer je een nieuwe woning betrekt of een make-over van je interieur wilt, moet je met veel dingen rekening houden: afmetingen, materialen, licht, kleuren en... budget. 

 

We zijn er om je te adviseren, te luisteren en te helpen je bij het maken van deze keuzes. Bel +31(0)114 388 388 of ga naar interieuradvies en maak direct een afspraak.

 

Tip

Breng foto's en afmetingen mee van je ruimte en ramen. Zo krijgen we inzicht in de stijl van je kamer en kunnen we de beste mogelijkheden voor je uitzoeken.

 


 

 Bron: BeceVadain, Eijffinger

 


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Belgische Morres site
Wil je naar de Belgische Morres site?

Ga naar Morres.be Blijf op Morres.nl