• Alles voor je huis onder één dak
  • Er valt altijd iets te beleven
  • Betaalbare woontrends
Hoe kunnen wij helpen? x

Wij helpen je graag in de winkel! Of neem hier onder direct contact met ons op.

Bellen kan ook 7 dagen in de week.
maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00
zaterdag van 8.30 - 17.00
zondag van 10.00 - 18.00
+31(0)114 388 388

Of stel uw vraag via social media:

Facebook

Laminaat, PVC, vloerbedekking en vinyl

Laminaat, PVC, vloerbedekking en vinyl


Vaste vloeren

In ons Woonatelier vind je een ruime collectie vloeren en vloersystemen. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van jouw vloer. Ontdek de mogelijkheden, het gebruiksgemak en het onderhoud van o.a. tapijt, vinyl, PVC, laminaat en parket. Kijken, kiezen, snel naar de winkel en leggen maar.  Jouw vloer zit er zeker bij!

 Kom naar ons woonatelier voor PVC vloeren, Laminaat en vloerbedekking

#morres #vastevloeren

 

Bij het kiezen van een vloer kijk je natuurlijk eerst naar wat je mooi vindt en wat het beste bij je past. Toch is het goed om ook rekening te houden met je gezinssamenstelling. Wil je een vloer die tegen een stootje kan, maar wil je de sfeer en natuurlijke uitstraling van hout? Dan is een PVC of laminaatvloer de beste keuze voor jou. Deze vloeren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden, kunnen tegen een stootje en zijn uitstekend te onderhouden. Houd je juist van lekker warm, zacht en behaaglijk? Tapijt is weer helemaal in de mode en verkrijgbaar in heel veel verschillende variaties en kleuren.

 

#morres #vastevloeren


Naar wens worden vloeren vakkundig ingemeten en gelegd


 

Laminaatvloeren

Laminaat is naast mooi ook slijtvast, hygiënisch, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. In ons Woonatelier vind je 48 kwaliteiten uitgevoerd in extra lange en extra brede planken met bijpassende plinten. Laminaat is praktisch, oersterk, is snel gelegd en heeft de natuurlijke uitstraling van hout.

 Laminaatvloer

 

Parket

Kies je voor parket dan kies je voor een echte houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Een parketvloer is een bijzondere duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer, die als het ware meeleeft met jou en je huis. Een mooie houte vloer wint door het gebruik eigenlijk alleen maar aan charme en karakter, en wordt mooier met de jaren.

 

Parket

 

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer die eenvoudig is in onderhoud en voorzien is van een sterke toplaag. Vinyl is uitermate geschikt voor elke denkbare ruimte. Vinyl dempt harde contactgeluiden, is comfortabel aan de voeten en is leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

 

Vinyl

 

PVC vloeren

PVC stroken zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes, en ook nog eens heel erg gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien is een PVC vloer dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

 

#morres #vastevloeren

 

Nieuw Berry alloc PVC vloeren

Je droomvloer installeren was nog nooit zo gemakkelijk! Een mooie strakke plankenvloer of een rustieke visgraat? Dankzij het unieke 4-zijdige kliksysteem leg je elk gewenst motief op bijna elke gewenste ondervloer, zonder dat de voegen na verloop van tijd doordrukken. Deze vloeren hebben een hoog geluiddempend vermogen en zijn waterdicht, ook ideaal dus voor badkamers en keukens. Bij beschadiging klik je er eenvoudig een paneel uit en vervang je deze weer net zo eenvoudig, zonder je hele vloer op te breken.

 

 

Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren. Tapijt verhoogt het comfort in werkelijk elke situatie. Kinderen kunnen heerlijk en veilig spelen op deze zachte ondergrond. Bovendien zorgt een ruimte met tapijt voor een betere akoestiek en dempt het contactgeluiden.

 

Vast tapijt

 

Ook maatwerk tapijt

Je wilt design, en volgt de trends. Onze yunieq-collectie bestaat uit verschillende kwaliteiten met uiteenlopende poolstructuren en gekenmerkt door een trendige, modieuze uitstraling. Ook verkrijgbaar in 5 meter breed en maatwerk is mogelijk! 

 

TIP

Bel +31(0)114 388 388 of ga naar interieuradvies en maak direct een afspraak voor een passend advies bij Morres in Hulst.

 


 

 


  • Alles voor je huis onder één dak

  • Persoonlijk, deskundig advies

  • 5 Jaar garantie op de volledige collectie

Beste Bezoeker,

Op dit moment ben je niet op de Belgische Morres site
Wil je naar de Belgische Morres site?

Ga naar Morres.be Blijf op Morres.nl