• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Modern interieur

Shop the look

Moderne interieurs worden gevormd door strakke lijnen, materialen en neutrale kleuren. Maar ook moderne interieurs kunnen heel warm en gezellig aanvoelen! Lees de tips en maak je huis dit seizoen extra knus.

Dynamische opstelling

Hoekbank Shark van Bodilson bestaat uit verschillende elementen. Zo kun je zelf spelen met de opstelling van de bank, zoals je op de afbeelding kunt zien. Deze bank geeft je veel mogelijkheden. Pas de opstelling aan naar de behoeften van je gezin!

 

Een vleugje rood

Een klassiek tintje aan de kerstperiode toevoegen? Dat doe je gemakkelijk met de kleur rood. Laat het terugkomen in de boom en in andere decoratiestukken. Rood is een gezellige kleur die de warmte in huis benadrukt. Ook laat rood zich perfect combineren met goud, brons en bruintinten.

 

Warme voeten

Durf twee verschillende tapijten met elkaar te combineren! De twee tapijten maken een modern interieur kleurrijk en spelen in op de geliefde aaibare trend. Tijdens de gure dagen houden deze tapijten je voetjes lekker warm.
 

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

Navigeer naar