• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Woonkamerinspiratie - Ga voor een industriële en stoere inrichting

Shop the look

Een industrieel interieur wordt gekenmerkt door ruwe materialen zoals leder, onbewerkt hout, metaal en beton. De industriële stijl is al jaren populair en is nog steeds niet weg te denken uit de interieurwereld. Hoe jij deze stijl kan verwezenlijken?

Een grote bank

Het kroonjuweel van de woonkamer is toch nog altijd de bank. Als je de industriële stijl in huis wil halen doe je dat dus het best met dit meubelstuk. Een grote bank van leer is het ultieme industriële meubelstuk, mits het een robuust design heeft. Hiermee haal je gegarandeerd deze stoere stijl naar binnen. Bovendien heeft een leren bank een lange levensduur, dat is mooi meegenomen!

 

Sobere kleuren

Wat opvalt aan industrieel interieur is het gebruik van sobere kleuren. De kleuren die vaak gekozen worden hebben een koele ondertoon. Je zult niet snel felle kleuren tegenkomen in een industrieel interieur. Of het nu gaat om meubelen, decoratie of de kleur van de muren, met grijs, zwart, wit en bruin zit je altijd goed.

 

Decoratie

Een gemetselde bakstenen muur is typisch industrieel. Het is alleen niet altijd overal waar te maken. Hier dus een paar tips om met decoratie die stoere touch toe te voegen. Ten eerste; kies voor zwarte of grijze jaloezieën. Ten tweede; stenen of betonnen kaarshouders en bloempotten staan perfect in een industrieel interieur. Ten derde; onbewerkt hout geeft een warme sfeer en maakt het net even wat gezelliger in huis. Gebruik het bijvoorbeeld als plank aan de muur om decoratie op te zetten of als dienblad met kaarsen erop.

 

 

Meer advies? Wij staan voor je klaar!

Bij ons kun je terecht voor al jouw woonwensen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat je nog niet precies weet wat jij wilt of nodig hebt. Geen probleem: onze specialisten staan voor je klaar! Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen.

 

 

Navigeer naar