• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Advies bij jou thuis of in onze winkel

We komen graag naar je toe voor een advies aan huis. Dit interieuradvies kan voor zowel grote of kleine artikelen zijn. Het is kosteloos en je verplicht je tot niets! Deze service geldt zowel in Nederland als in België. 

kom direct in contact met onze specialisten

Maak direct een afspraak met een van onze  woon- of slaapspecialisten, gratis en vrijblijvend.
Bel ons +31 (0)114 388 345. Mail ons planning.interieuradvies@morres.com

Wil je onze winkel bezoeken? Klik dan hier.

Zo werkt het

 • Stap 1: maak een afspraak
  Geef via de kalender in het afspraakformulier je voorkeursdatum in. We nemen dan contact met je op en kijken welke adviseur het beste bij je past.

   

 • Stap 2: speel het stijlspel
  We ontmoeten elkaar bij jou thuis of online. We starten het gesprek met een speciaal stijlspel. Dit helpt ons een beeld te krijgen van de stijlen van jou en je huisgenoten. Zijn jullie het helemaal eens? Of moeten er misschien compromissen worden gesloten? Samen ontdekken we in welke stijl jullie je straks echt thuis voelen.

   

 • Stap 3: doe de check
  We nemen alle onderdelen van jouw interieur door aan de hand van onze checklist. Wil jij je graag goed voorbereiden? Bekijk de checklist dan alvast online. Uiteraard bespreken we jouw persoonlijke woonstijl, maar we gaan veel verder dan dat. We kijken naar de slimste indeling van je ruimte, houden rekening met loop- en zichtlijnen, maken een doordacht lichtplan en beïnvloeden de akoestiek met de juiste materiaalkeuze. 

   

 • Stap 4: aan de slag!
  Vanuit plattegronden, jouw eigen ideeën en inspirerende foto’s leggen we de basis voor een moodboard. We nemen al deze input mee en gaan direct aan de slag. Jouw persoonlijke interieuradviseur werkt in een paar weken jouw interieurplan op maat uit. 

   

 • Stap 5: bekijk het resultaat
  Bij jouw volgende afspraak krijg je een volledig uitgewerkte tekening. We selecteren de spullen die perfect in je persoonlijke plan passen. Daarna zetten de puntjes op de i en maken het plaatje compleet. Met als resultaat: een totaaloverzicht van de perfecte items voor jouw nieuwe interieur. 

 
Praktische tips voorafgaand aan je afspraak
 • Meet de ruimte op en maak foto’s van de ruimte.
 • Denk goed na over welke meubels je wil behouden en welke vervangen mogen worden.
 • Maak foto’s van de meubels die je wil houden en neem deze mee.
 • Bepaal je budget.

Maak jouw afspraak

Een kleur- en interieuradvies kost niets en vindt plaats in onze winkel, thuis of via videobellen. 

Mogen we even voorstellen: ons adviesteam

De makkelijkste manier naar een nieuw interieur? Laat je adviseren door onze gespecialiseerde adviseurs. Ze verrassen je graag met nieuwe manieren om jouw interieur tot leven te laten komen. De mogelijkheden en ideeën zijn eindeloos. We nemen alle tijd en aandacht om écht te luisteren naar je woonwensen. Zo ben je verzekerd van persoonlijk advies. Maak meteen een gratis afspraak met één van onze adviseurs en laat je inspireren. 

 

Morres veel Woonplezier

Morres Wonen is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je, naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen, ook woon- en slaaptips en evenementen. Morres Meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil, zetel, salon of relaxfauteuil te kopen. 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je wonen in alle denkbare stijlen, slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar