• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Baby & Tiener

Collectie

Van de allereerste trapjes en stapjes tot stampvoetende tieners, wij hebben alles in huis om jouw kind mooie en veilige stappen te laten maken in het leven.

Goed
Gebaseerd op 765 reviews op

Selectie van onze beste Baby & Tiener merken

Morres Veel Kidzz plezier

Morres meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen voor je kind, een babykamer, kinderkamer, tienerkamer, babyuitzet, speelgoed, verlichting en accessoires. Ontdek de ruime keuze op onze kinderafdeling Morres Kidzz in de winkel. Morres is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur. Morres heeft een eigen La Place restaurant en gratis kinderopvang in onze Kidsclub. Elk weekend en op feestdagen geopend.

 

De rit naar Morres meubelen Hulst is meer dan de moeite waard, want onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis- zoals de baby en tiener merken Bopita, Stokke, Lifetime, Coming Kids, Flexa, Feetje, Koeka, Kidsdepot en Avent. Je vindt alles wat je nodig hebt voor de baby, peuter of tiener bij Morres. Zoals boxen, doorgroeiledikanten, hoogslapers, wiegje, kinderstoel, tienerledikant, babyledikant, commode, bureau, bureaustoel, kledingkast en heel veel mooie accessoires voor je baby- of tienerkamer.

Navigeer naar