• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bed & Badtextiel

Bed & Bad

Begin de dag en de nacht met fijn beddengoed, krakend helder wit, lekker kleurrijk of volgens de laatste trends. Trek deze fijne vibe door in de badkamer en zorg voor rust, ruimte & dan … relax.

Selectie van onze beste Bed & Bad textiel merken

Morres Bed & Bad textiel

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn en voordelig te kunnen wonen en slapen. Kom naar de winkel en ontdek de ruime keuze aan dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, overtreksets, lakens, hoeslakens, toppers, splittoppers, slopen, handdoeken, gastendoekjes, home- and bodycare en accessoires. De Morres winkel is dagelijks open van 10 tot 18 uur.

De rit naar Morres meubelen Hulst is meer dan de moeite waard, want onze winkel telt maar liefst 40.000 m2, heeft ruim 250 merken in huis zoals Silvana, Snurk, Beddinghouse, Serta, Kardol Verstraten, Plumka, Rituals, Aquanova, Zack, Cawö, Ourson, Marco Polo en Cinderella. Bij Morres vind je volop inspiratie voor de inrichting van je badkamer en de aankleding van je bed. Er is volop keuze in diverse kleuren en stijlen. Onze adviseurs helpen je graag.

Navigeer naar