• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Gordijnen & Raambekleding

Woonstoffering

Licht bepaalt je stemming en met gordijnen en raamdecoratie kun je de sfeer prima naar je hand zetten, van lekker licht naar intiem en donker. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, stijlen en smaken op onze afdeling Woonstoffering. Onze adviseurs helpen je bij het maken van de beste keuze en laten je graag alle mogelijkheden zien.

Onze collectie is uitgebreid met exclusieve nieuwe gordijnmerken
Een gordijn bepaalt de sfeer, verhoogt de privacy, filtert het licht en draagt bij aan een goede akoestiek. Ontdek samen met onze vakkundige adviseurs onze ruime gordijn collectie met haar vele mogelijkheden. Recent uitgebreid met een uitgebreid palet aan nieuwe exclusieve merken!

*Op alle gordijnen.
Enkel geldig in de winkel.

 

 

“Ik laat je de stoffen niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren,
zo kan ik ter plekke vertellen hoe het bij je thuis staat”

Rob Gordijnspecialist  

keuze uit meer dan 500 stoffen

  • gordijn plooi die perfect past bij het raam, muur en plafond
  • afgestemd op je persoonlijke woonwensen
  • we houden rekening met lichtinval en strijklicht
  • we komen graag met onze stoffen bij je thuis
  • altijd de laatste trends
  • eigen inmeet, (ver)maak en montage service

Maak een afspraak met de gordijn- & raambekledingspecialist.

Goed advies vinden we bij Morres heel belangrijk.

Slim bekeken
Toppoint Versus gordijnen, ultieme privacy; gordijn & zonwering in één.
Het geheim zit verborgen in de sierlijke wave gordijnen, daarin zitten slim verpakt lichtdichte lamellen die in elke gewenste verticale stand kunnen worden gedraaid. De lichtinval is met één handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëer je ultieme privacy!

Nieuw!
ZONNELUX, want ieder raam verdient een sieraad.
Zonnelux heeft voor ieder raam en ieder interieur passende raambekleding. Raamdecoratie van Zonnelux wordt op maat gemaakt van de beste materialen. Maatwerk vraagt om flexibiliteit en goed vakmanschap. En dat is precies wat Zonnelux doet, ieder product wordt deels met de hand gemaakt.

De Zonnelux specialisten in ons Woonatelier verzorgen een advies op maat, het inmeten en de montage. Zo wordt je volledig ontzorgd. De productie van Zonnelux raamdecoratie vindt plaats in eigen fabrieken, op deze manier kunnen we een snelle levertijd garanderen en zijn de maatwerkmogelijkheden enorm.

Benieuwd naar alle maatwerk mogelijkheden?
Onze Zonnelux specialisten in ons Woonatelier adviseren je graag!

Het perfecte gordijn valt en staat met een goede gordijnrail, wij werken uitsluitend met Interstil ophangsystemen voor het beste resultaat!
Sinds kort zijn wij leverancier van Interstil. Interstil maakt het onmogelijke mogelijk met als resultaat: gordijnstangen en binnenloop systemen, waarmee de grenzen op de markt worden verlegd. Als Interstil het niet heeft bestaat het niet. 

Een echte interstil is de perfecte ophanging voor je nieuwe gordijnen en  raamdecoratie. Dit innovatieve merk is uitsluitend te vinden bij de beste binnenhuisarchitecten en woninginrichters. 

Vanaf de vakkundige voorlichting tot en met het opmeten, de confectie en montage, onze Interstil adviseurs begeleiden je stap voor stap naar het perfecte ophangsysteem voor je nieuwe raambekleding en gordijnen.

Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden in ons Woonatelier!

Navigeer naar