• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Gordijnen & raambekleding

Woonstoffering

Op onze royale afdeling woonstoffering vind je vele soorten raambekleding. De collectie bestaat uit een breed scala aan exclusieve merken en alle mogelijke stoffen, kleuren en stijlen. Op deze afdeling is alles mogelijk! Waar ben je naar op zoek? Kom het uitgebreide assortiment zelf bekijken in de winkel en laat je verrassen!

Typen raamdecoratie

We hebben verschillende typen raamdecoratie zoals gordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen & duette, verticale lamellen, jaloezieën en duo-rolgordijnen. Er zit altijd een passende optie voor je tussen. Wat voor ramen je ook hebt, wij vinden jouw perfecte raambekleding. 

Exclusieve merken

De producten van de exclusieve merken die wij voeren zoa ls Toppoint, Holland Haag, Christian Fischbacher en JAB zijn ieder met aandacht samengesteld met oog op de laatste trends, de beste kwaliteit, een efficiënte werking en natuurlijk op fraai design.

SELECTIE VAN ONZE GORDIJNMERKEN

Inmeetservice

Gordijnen worden altijd op maat gemaakt, maar wist je dat maatwerk ook mogelijk is op alle types raamdecoratie? Wanneer er maatwerk gewenst is kunnen onze adviseurs bij je thuis komen inmeten. Het is ook mogelijk om bij je thuis langs te komen met onze stoffen om zo te kijken wat er het beste bij de ruimte(n) en de ramen past.

Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden zien en helpen je bij het maken van de beste keuze. Samen gaan jullie op zoek naar de beste raambekleding voor jou. Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden in onze woonwinkel

Navigeer naar