• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Slapen

Collectie

De liefde voor slapen zit onze slaapexperts in het bloed. Op de grootste slaapafdeling van Nederland en België hebben we dan ook alles in huis om jou heerlijk te laten slapen én weer uitgerust op te laten staan. Kom langs voor een slaapanalyse in ons Morres Slaap Test Center.
 

Selectie van onze beste Slaapmerken

Morres Veel Slaapplezier

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België en is het adres om alles te kopen om fijn te kunnen slapen; een boxspring, bed, slaapkamer, tienerkamer, lattenbodem, matras of slaapkamerkast. Ontdek de ruime keuze aan slaapmeubels in de winkel. De Morres winkel is dagelijks open van 10 tot 18 uur. Morres heeft ruim 250 merken in huis zoals Auping, Tempur, Caresse, M line, Pullman, Beddinghouse, Essenza, Vandyck, en Silvana.

 

 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen om een slaapkamer te kopen. Bij Morres koop je slaapmeubelen, bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems zonder risico, met onze unieke slaapgarantie. Onze slaapadviseurs geven je slaapadvies op maat in ons slaaptestcenter waar je alle verschillende matrassen kunt testen om zo tot een persoonlijk slaapadvies te komen.

Navigeer naar