• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Mline

Merken Slapen

25% korting

op alle Cool Motion matrassen*

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Mline

Met een investering in een hoogwaardig Mline product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. De kwaliteit van Mline producten leidt tot een gezonde levensstijl, draagt bij aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere leer-, werk- en sportprestaties.

Mline

Met een investering in een hoogwaardig Mline product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. De kwaliteit van Mline producten leidt tot een gezonde levensstijl, draagt bij aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere leer-, werk- en sportprestaties.

Alle producten

 1. 25% korting

  op alle Cool Motion matrassen*

  Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.
 2. Mline

  Beter presteren?
  Ga slapen!

Alle producten

M Line heeft zich als merk van matrassen en bedden niet zonder reden kunnen onderscheiden van alle anderen. Deze producent van kwalitatief hoogwaardige matrassen en boxsprings garandeert bij elke serie het allerbeste slaapcomfort, dankzij de unieke samensmelting van moderne technologieën. Het resultaat? M Line matrassen dragen echt bij aan je nachtrust en zorgen ervoor dat je elke dag opnieuw fris en fit wakker wordt.

Ook bij Morres Wonen zijn we fan van M Line boxsprings en matrassen. Wil je weten waarom? Lees snel verder voor meer informatie en advies.

Waarom kiezen voor M Line?

Geen enkele M Line matras is dezelfde, maar toch vallen een aantal sterke punten meteen op als je het aanbod bekijkt:

1. Een goede ondersteuning

Ten eerste geniet je met behulp van een M Line matras van een optimale ondersteuning voor je rug, schouders en nek. Dit is vooral te danken aan het gebruik van kwalitatief betrouwbare soorten schuim, waaronder traagschuim en koudschuim. Daarbij beschikken de meeste modellen M Line matrassen over een structuur die uit meerdere lagen bestaat. Het resultaat is dat je M Line bed zich perfect aan jouw slaappositie, gewicht en bewegingen aanpast.

2. Elektrische boxsprings

Nog een belangrijke troef van M Line? Je vindt binnen het aanbod boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn en dus heel wat meer bewegingsvrijheid en flexibiliteit bieden. Tot het aanbod behoren onder andere elektrische inlegbodems voor je M Line bed, die je helemaal zelf aanpast qua hellingsgraad, hoogte en meer. Precies slapen zoals jij dat wilt is dus geen enkele uitdaging meer, dankzij M Line matrassen.

3. De Cool Motion-technologie

Ten slotte draagt ook de unieke Cool Motion-technologie van M Line bij aan een goede nachtrust. Dit betekent in essentie dat je M Line matras is opgebouwd uit meerdere lagen, waaronder:

 • Een laag opencellig koudschuim, voor een optimale ondersteuning

 • Een laag traagschuim en Clima Support, voor een betere drukverdeling en ventilatie

 • Eventueel een toplaag voor mensen met een bredere lichaamsbouw

Houd er rekening mee dat de structuur van de matras voor een groot stuk afhangt van het model dat je koopt. Bij Morres Wonen vind je hoe dan ook verschillende series, waaronder de Boxspring Supreme en de Boxspring Elite, perfect voor elk lichaamsgewicht, beschikbare ruimte en budget.

De beste M Line matrassen en M Line boxsprings voor jouw slaapkamer

Wil je een M Line boxspring kopen om voortaan als een pasgeboren baby te slapen? Misschien zoek je wel een extra zachte M Line matras die toch de nodige ondersteuning biedt? Hoe dan ook vind je bij Morres Wonen al het nodige voor een gezellige slaapkamer die comfort uitstraalt van zodra je er binnenstapt.

Misschien wel het grootste voordeel van M Line? Je stelt gemakkelijk je perfecte bed samen en dat is dankzij de beschikbaarheid van zowel boxsprings als matrassen. Beide slaapsystemen van dit merk zijn immers perfect op elkaar afgestemd.

Daarbij komt dat je helemaal zelf kiest welke kleur en formaat je boxspring en matras hebben, maar ook op het vlak van accessoires zijn er talloze opties. Denk maar aan hoofdborden en poten. Kortom, M Line bedden zijn de droom van iedereen die van slapen houdt.

Een M Line matras kopen? Bij Morres Wonen zit je goed

Overtuigd van wat M Line voor je kan doen? Wij ook, en daarom vind je bij Morres Wonen een uitgebreid aanbod aan M Line matrassen, M Line bedden en M Line boxsprings. Ontdek de mogelijkheden en til je slaapkwaliteit een niveau hoger!

Navigeer naar