• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Tafels

Wonen

Alle producten

Alle producten

Tafel kopen

Een tafel is een van die meubelstukken die niet kunnen ontbreken in je woning. Je gebruikt een tafel immers voor meerdere doeleinden. De klassiekers zijn daarbij natuurlijk de eettafel en de salontafel. Verder kan dit essentiële meubel ook voor nog weer andere dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld voor extra opbergruimte of als laptoptafel. Maar een tafel vervult niet enkel een praktische, maar vaak ook een sfeerbepalende functie. Ben je specifiek op zoek naar een ovalen eettafel of gaat jouw hart sneller slaan van tijdloze, houten eetkamertafels? Misschien wil je wel graag een bartafel kopen om jouw feestruimte trendy in te richten of heb je een tafel nodig die in hoogte verstelbaar is? Wat voor tafel je ook zoekt, bij Morres Wonen vind je tafels in alle soorten en maten. Shop jouw favoriete exemplaar in onze webshop of kom een dagje Morressen in onze eigentijdse woonwinkel. 
 

Aan tafel met Morres

Het spreekt vanzelf dat je thuis meerdere soorten tafels nodig hebt. Op nummer één staat ongetwijfeld de eetkamertafel. Aan deze tafel wordt niet enkel gegeten, maar worden herinneringen gemaakt en intense momenten met familie of vrienden beleefd. Daarom is het zo belangrijk dat je gaat voor een eetkamertafel die volledig aan jouw wensen en behoeften beantwoordt. In het uitvoerige assortiment van Morres Wonen is dat geen enkel probleem. Bij ons vind je een exclusief aanbod aan unieke eetkamertafels in diverse materialen, afmetingen en kleuren, en dat voor elke woonstijl. Wordt het een ronde eettafel die naadloos aansluit op jouw klassieke interieur of ga je voor een rechthoekige variant met metalen poten? Je zegt het maar!
 

De juiste tafel voor elke ruimte in huis

Terwijl een eetkamertafel voornamelijk gebruikt wordt om allemaal samen te genieten van het diner, hebben andere tafels ook weer andere functies. Zo dient een salontafel voor optimaal wooncomfort in de avonduurtjes, terwijl een klein tafeltje perfect dienst doet als bijzettafel. Wat dacht je van een industriële salontafel gemaakt van robuust eikenhout en met een extra dik blad? Of ben jij meer te vinden voor een ronde salontafel die aangekocht kan worden in een setje van drie of een tafeltje met een vierkante vorm dat mooi gecombineerd kan worden met jouw symmetrische inrichting? Morres Wonen heeft ze allemaal binnen handbereik. In onze woonwinkel zit je ook goed als je je woon- of slaapkamer verder wil opvrolijken met bijvoorbeeld een leuke bijzettafel om een lamp of een plant op te zetten. Van ronde bijzettafels met een extra grote diameter en een houten afwerking tot rechthoekige modellen met een strak karkater: wij hebben voor elke kamer van jouw woning de juiste bijzettafel.
 

Bartafel kopen

Steeds meer mensen hebben ergens in huis een bartafel staan. En dat heeft zo z'n redenen. Een bartafel is in vergelijking met een gewone tafel enorm ruimtebesparend en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Aan een bartafel geniet je samen met vrienden of familie van een hapje of een drankje, maar je kan er bijvoorbeeld ook aan werken of gezellig samen met de kinderen aan knutselen. Combineer jouw bartafel met een paar trendy barkrukken of -stoelen en beleef jarenlang plezier aan dit pronkstuk! 
 

Andere soorten tafels

Wil je graag een tafel kopen om ongestoord te kunnen werken of droom je al jaren van een coole, hoge bartafel? Misschien vraagt jouw interieur wel om een bloktafel om je veranda op te frissen? Van ronde tafels om aan te eten tot een houten tafel die je wil gebruiken als extra in geval van nood en een laptoptafel die gebruikt kan worden als bureau in de woon-of studeerkamer: Morres Wonen verzorgt jouw complete interieur. Zo ben je op één plek klaar!
 

Aandachtspunten bij de aankoop van een tafel

Als je op zoek gaat naar een nieuwe (eet)tafel zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Het belangrijkste is dat je voor jezelf duidelijk hebt waar je de tafel (vooral) voor wil gebruiken. Of het nou een eettafel, een salontafel of een charmant bijzettafeltje is: het formaat van de tafel is enorm belangrijk. Je wil immers geen tafel kopen die niet past in jouw ruimte. Daarom is het aanbevolen om de beschikbare plaats steeds op voorhand goed op te meten. Niet enkel de afmetingen, maar ook het aantal zitplaatsen zijn belangrijk. Als je een gezin van zes personen hebt, ben je natuurlijk niet geholpen met een eetkamertafel waar slechts vier personen comfortabel aan kunnen zitten. En natuurlijk is ook de stijl van je nieuwe tafel heel belangrijk. Woon je in een appartement met een industrieel interieur? Of ben je de trotse eigenaar van een grote, landelijke hoeve die vol houten elementen staat? Afhankelijk van je woonstijl maak je in ons uitgebreide de beste keuze voor jouw situatie. 
 

Zoveel redenen voor een tafel van Morres

Bij Morres Wonen vind je een enorm gevarieerd aanbod aan klassieke, tijdloze en moderne tafels. Maar onze buitengewone kwaliteit uit zich niet alleen in de omvang van ons assortiment. Je hebt bij Morres ook de keuze uit tafels in alle denkbare woonstijlen. Bovendien kun je kiezen voor een standaard tafel of juist voor een op maat gemaakt model dat volledig is afgestemd op jouw behoeften. Heb je even geen inspiratie of zit je met twijfels over de inrichting van een bepaalde ruimte in jouw woning? Weet je niet goed welke tafels je allemaal nodig hebt of ben je niet zeker van de kleur? Bij Morres Wonen staan we elke dag opnieuw graag klaar om jou te helpen bij de keuze van jouw nieuwe tafel.
 

Navigeer naar