• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Vloerlampen

Verlichting

Alle producten

  1. Het lichtpuntje in huis

    Kun je vinden in onze winkel van maar liefst 40.000 m2

  2. Zodra het buiten donker wordt gaan binnen de lichtjes aan

    Bekijk ons ruime assortiment verlichting 

Alle producten

Meer sfeer en licht in huis met een vloerlamp

Een staande vloerlamp is een prachtige accessoire voor in je woonkamer die ook nog eens bijdraagt aan je wooncomfort. Morres Wonen legt je in de watten met een uitgebreid aanbod aan vloerlampen, voor elke stijl en situatie. Meer weten? Lees snel verder en ontdek wat we voor jou in petto hebben.

Design vloerlampen als finishing touch in de woonkamer

Steeds meer mensen kiezen voor moderne vloerlampen met een uniek design in de woonkamer. Niet alleen om deze ruimte wat meer karakter te geven, maar ook om wat leven, of liever licht, in de brouwerij te brengen. Tot het aanbod luxe vloerlampen van Morres Wonen behoren strakke modellen met een vierkante, metalen basis en eenvoudige lampenkap. Ook artistieke vloerlampen, die over een rechthoekig onderstel beschikken en een eivormige lampenkap uit zilverkleurig metaal, maken deel uit van het assortiment.

Belangrijk bij de zoektocht naar luxe staande lampen is dat je kiest voor eenvoud, zowel bij het ontwerp als de kleur. Aan de andere kant hoeft het natuurlijk niet altijd sober te zijn. Werk je woonkamer af met een glazen, bolvormige vloerlamp met metalen spaken en houten basis voor iets meer sfeer. Hoe dan ook biedt Morres Wonen ruim voldoende opties voor elke woonkamer waar luxe centraal staat.

Ga voor robuuste industriële vloerlampen

Ook de industriële woonstijl zit in de lift en is vooral populair bij mensen die hun interieur wat donkerder en zwaarder willen inrichten. Er bestaat heel wat verlichting die perfect in zo'n inrichting past. Bij Morres Wonen vind je bijvoorbeeld vloerlampen in de vorm van een langwerpig metalen frame, met daarin twee of drie staande lampen op verschillende hoogtes.

Als je dan toch liever wat meer zachte kleuren in je industriële woonkamer verwerkt, ga dan voor een staande lamp met donkerkleurig onderstel en een vierkante lampenkap die uit rotan bestaat. Dit materiaal vervormt op een unieke manier het licht van de lamp, waardoor een gezellige atmosfeer ontstaat.

Industrieel is vaak synoniem voor stevig en zwaar, maar dat betekent niet dat het allemaal donker en levenloos hoeft te zijn. Je vindt ook heel wat elegante oplossingen, zoals een langwerpige vloerlamp die halverwege geknikt is, waardoor het licht schuin op de vloer valt en zo bijdraagt aan een romantische inrichting. Wat je ook wilt maken van je industriële ruimte, bij Morres Wonen duurt de zoektocht naar de perfecte vloerlamp nooit lang.

Een vloerlamp is leeslamp en sfeerlicht in één

Vloerlampen voegen sfeer en karakter toe aan je interieur, maar ze dienen ook als leeslamp in de woonkamer of een slaapkamer. Dat is vooral zoals je kiest voor een iets lager model of een staande lamp waarvan je de kop kunt draaien of afstellen. Een vloerlamp met één armatuur is hiervoor het beste geschikt, omdat het licht dan op één plaats geconcentreerd wordt.

Andere vloerlampen, zoals modellen met meerdere peertjes of een open behuizing, zorgen aan de andere kant voor een meer verspreid licht. Deze laatste zijn dan ook beter geschikt als sfeerverlichting. Plaats je nieuwe vloerlamp of leeslamp naast je sofa of bed en 's avonds je favoriete boek lezen wordt meteen nog aangenamer. Als je daarbij je nieuwe vloerlamp kiest in lijn met je huidige woonstijl draagt je nieuwe verlichting ongetwijfeld bij aan je woonplezier.

Vloerlampen kopen? Daarvoor moet je bij Morres Wonen zijn

Klaar om de ideale vloerlamp te kopen voor jouw woonkamer of slaapkamer? Bij Morres Wonen zit je alvast goed. Ontdek ons brede assortiment vloerlampen en geef je woonkamer of keuken in een handomdraai meer karakter, licht en sfeer.

Navigeer naar