• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Fauteuils

Wonen

Goed
Gebaseerd op 3841 reviews op

Fauteuil kopen

De naam ‘fauteuil’ is afkomstig uit het Frans en betekent los vertaalt ‘luie stoel’. Een fauteuil koop je dus echt om lekker in te kunnen ontspannen. Deze makkelijk stoel mag dan ook zeker niet ontbreken in een interieur waar jij in wilt relaxen. Een fauteuil koop je niet alleen bij Morres omdat wij een uitgebreid assortiment hebben, wij snappen ook dat iedereen eigen wensen heeft voor zijn perfecte loungestoel. Daarom vind je bij ons een collectie fauteuils voor ieder huis kun je kiezen uit bijvoorbeeld een hoge rugleuning, een lage rugleuning, een diepe of ondiepe zit, hand verstelbaar, elektrisch verstelbaar of een relaxfauteuil met een accu. Kortom, genoeg keuze om aan al jouw wensen te voldoen.
 

Kies de juiste eigenschappen en functies

Wanneer je op zoek bent naar een fauteuil, zijn er verschillende eigenschappen waar je op kunt letten. Belangrijke eigenschappen zijn de vorm en de afmetingen. Ga je voor een ronde fauteuil? Of toch voor een kleine fauteuil? Uiteraard kun jij het best bepalen welk formaat en vorm het best passen binnen je huidige interieur, maar wij helpen je graag. Zo kunnen onze specialisten in de showroom jou altijd te woord staan en informeren over onze fauteuils en hoe deze passen binnen uw interieur.
 

Een draaibare fauteuil

Een draaifauteuil is een populaire keuze door zijn praktische karakter. Doordat de fauteuil kan draaien, kun je de stoel plaatsen op elke gewenste plek. Denk bijvoorbeeld aan: direct naast de bank, in de erker of in een lege hoek in de woonkamer. Door het draaibare onderstel draai je gemakkelijk naar de gewenste positie. Zo kun je simpel wegdraaien en je richten op de TV, of juist omdraaien zodat je je richt op het gezelschap dat op de bank zit. Een draaifauteuil is dus echt een veelzijdig meubelstuk dat op veel verschillende manieren in uw huis kan worden gebruikt. Hij is handig te verplaatsen en kan op elke plek worden neergezet zodat hij gemakkelijk kan worden gebruikt.
 

Fauteuil met voetensteun

Als je echt wilt genieten van wat rust, zul je toch echt moeten kiezen voor een fauteuil met voetensteun. Sommige van onze fauteuils worden geleverd met eigen voetensteun, maar u kunt ook net zo goed een bijpassende losse voetensteun aanschaffen. Vaak biedt dit juist te mogelijkheid om interessante en unieke combinaties te maken, die jouw interieur ten goede komen. Hoe dan ook, om goed te kunnen ontspannen en je benen te strekken, kies je voor een fauteuil met voetensteun.
 

Fauteuils met relaxfunctie

Wanneer je op zoek bent naar fauteuils is een van de eigenschappen die je tegen zult komen een ‘relaxfunctie’. Stoelen met deze functie zijn handmatig of elektrisch te verstellen, waardoor je eenvoudig jouw ideale zitpositie instelt. Meer weten over de relaxfunctie mogelijkheden? Bekijk onze geselecteerde relaxfauteuils aanbod hier.
 

Navigeer naar