• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Banken

Wonen

Alle producten

  1. Hoe kies ik mijn ideale bank?

Alle producten

Bank kopen

De bank, ook wel bankstel of bankmeubel genoemd, is ongetwijfeld het pronkstuk van de woonkamer. En veel belangrijker dan het feit dat dit meubelstuk de eyecatcher van jouw interieur is, is het comfort dat het jou en je familie biedt. De ultieme samensmelting van optimaal comfort en de gewenste esthetiek vind je bij Morres Wonen. Ben jij op zoek naar een grijze 5-zits bank voor een groot gezin, gaat jouw hart sneller slaan van een nieuw bankstel met walnootkleurige poten en een leren bekleding of zoek je naar een bankmeubel dat naadloos aansluit op jouw vintage woonstijl? Een zitbank kopen die voor de volle 100% beantwoordt aan jouw behoeften, doe je in onze woonwinkel! Een zitbank kopen die voor de volle 100% beantwoordt aan jouw behoeften, doe je in onze woonwinkel. Bij ons is er keuze uit 1,5 zits, 2-zits2,5-zits3-zits, 3,5-zits en 4-zits.

De juiste bank bestellen voor jouw woonkamer

Wanneer je van plan bent om een nieuwe bank te kopen, moet je er eerst en vooral op toezien dat het bankmeubel in jouw beschikbare ruimte past. Is de beoogde bank te groot, maar wil jij toch absoluut dat bankstel hebben? Dat is in onze winkel geen enkel probleem. Morres Wonen biedt je de mogelijkheid om jouw bankmeubel samen te stellen zoals je dat zelf wenst. Heb je een 4-zits bankstel gezien waar je helemaal verliefd op bent geworden, maar is er in jouw woonkamer slechts plaats voor een 2-zit? Bij ons heb je voor eender welke bank de optie om hem met het door jou gewenste aantal zitplaatsen te kopen. Jouw nieuwe bank samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Morres Wonen! Onze afdeling Morres Maatwerk maakt jouw bank op maat geheel naar jouw wensen.
 

Nieuwe bank kopen in de vorm van een hoekbank

Praktisch omgaan met de beschikbare ruimte zonder daarbij aan stijl en zitcomfort in te moeten binden? Het kan! Met een Morres hoekbank benut je de ruimte optimaal en geniet je tegelijkertijd van een hip bankmeubel dat mooi tot z'n recht komt in eender welk interieur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw hoekbank? Kijk rustig rond in onze webshop en bestel jouw nieuw bankstel snel en eenvoudig van thuis uit. Zit je met een twijfel of een vraag? Wij helpen je graag verder online of in onze ruime woonwinkel in Zeeland.
 

Zitbank kopen met optimaal comfort

Bij het horen van de term "zitbank" denk je natuurlijk onmiddellijk aan comfort en ontspanning. Wat dat nu precies betekent, is voor iedereen anders. De ene zweert bij een stevige, harde bank terwijl de andere juist graag een bankstel wil kopen dat lekker zacht is om heerlijk in door te zakken. Verder heb je ook de keuze uit kussens van diverse diktes, een nieuwe bank met of zonder armleuningen, verstelbare banken, etc. Een poef als aanvulling op jouw nieuw bankstel behoort evenzeer tot de vele mogelijkheden bij Morres Wonen.
 

Banken kopen die bij jouw stijl passen

Weet je precies hoeveel ruimte je beschikbaar hebt voor jouw nieuwe bank en weet je wat voor opties je zoekt en welke comforteigenschappen je hoog in het vaandel draagt? Dan is het moment aangebroken om een bankmeubel uit te zoeken dat bij jouw stijl past. In het ruime assortiment van Morres is dat lekker gemakkelijk. Ben je op zoek naar industriële, klassieke, moderne, tijdloze of landelijke banken? Welke stijl je ook zoekt, in onze collectie vind je 'm en dat uiteraard elke dag opnieuw aan de laagste prijs. Ook wat de kleuren en materialen betreft, heb je 't maar voor het zeggen. Wil je graag een bankstel kopen van een high-end merk, zoals Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel? De bank bestellen die bij jou past, doe je bij Morres Wonen!
 

Navigeer naar