• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Boxsprings

Slapen

Alle producten

Alle producten

Voor de beste boxsprings ga je een dagje Morressen bij Morres woonwinkel

Een goede nachtrust is enorm belangrijk. Je lichaam herstelt van een dag vol fysieke en/of geestelijke inspanning. Daarnaast worden de prikkels van de dag verwerkt, lichaamscellen vernieuwd en je krijgt nieuwe energie om de volgende dag weer knallend uit de startblokken te gaan. Er zijn verschillende elementen die een goede nachtrust kunnen bevorderen. Een goede nachtrust is daarbij niet alleen 7 tot 9 uren slapen, maar ook de kwaliteit van slaap is hier een belangrijk onderdeel van. Een van de dingen die bijdragen aan een kwalitatief goede nachtrust is een goed bed. En laten we bij Morres Wonen hier nu gespecialiseerd in zijn. Op zoek naar een nieuw bed, dan is een bed als boxspring een heel goede keuze. Morres Wonen heeft verschillende boxspring bedden. Zo koop je een boxspring compleet, maar kun je ook prima zelf een boxspring samenstellen.
 

Comfortabel slapen op een stijlvol boxspring bed

Je brengt misschien wel grotendeels slapend in de slaapkamer door, maar toch is een warme en stijlvolle inrichting in deze ruimte belangrijker dan ooit. Een boxspring bed moet dan ook niet alleen lekker liggen, maar er ook nog eens fantastisch uitzien. En wanneer een bed boxspring er fantastisch uitziet is puur een kwestie van smaak. De ene persoon vindt een basic boxspring heel mooi en stijlt de rest van de kamer ook met basics, of juist met statement pieces af. De ander loopt alleen warm voor een luxe boxspring die van alle, al dan niet elektrische, gemakken is voorzien. Wil je nu een boxspring kopen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Onze adviseurs helpen je heel graag verder. De voordelen van boxspring bedden zijn eindeloos. Je kan ze vaak geheel naar eigen wens samenstellen, zijn geschikt voor verschillende matrassen en toppers en hebben daarbij een prettig hoge instap. Daarnaast biedt de luxe van een boxspring jouw slaapkamer een extra chique uitstraling.

 

Een boxspring samenstellen voor jouw ideale bed

Wil je geen gedoe met een boxspring helemaal van A tot Z samenstellen, dan koop je gewoon voor het gemak een boxspring compleet. Wat je dan in onze woonwinkel ziet, is wat je koopt. Je kiest hooguit uit verschillende afmetingen. Wil je liever maatwerk, een boxspring die op alle fronten aan je wensen voldoet? Dan is een boxspring samenstellen precies wat jij nodig hebt. Kies hierbij uit eindeloos veel soorten stoffen, kleuren en andere opties. Wil je bijvoorbeeld een hoofdbord of juist niet? En welk type poten wil je en in welke kleur? Wil je bijvoorbeeld houtkleurige, zwarte of aluminium poten? En dan heb je nog de mogelijkheid om voor een elektrisch verstelbaar bed te kiezen, om daarmee nog meer comfort te hebben. Vergeet ook zeker niet je matrassen en hoofdkussens uit te zoeken en koop meteen een fijne topper.

Bij Morres enkel mooie en kwalitatieve merken zoals Auping, Tempur, Caresse, MLine, Beluga, Carpe Diem Beds, Pullman, enz.

 

Persoonlijk advies is waar het bij Morres Wonen om draait

We snappen heel goed dat het aanbod in onze woonwinkel enorm overweldigend is. Daarom helpen onze adviseurs je graag verder met een boxspring kopen. Zo kies jij een bed dat niet alleen erg mooi is, maar qua hardheid ook goed past bij jouw lichaamsbouw en slaaphouding. Maak er een dagje Morressen van en ontdek ook onze andere meubels en koop direct eens een mooie nieuwe set bedtextiel. Zo vertrek jij binnenkort ontspannen naar dromenland, wij wensen je een goede nacht.

Morres Wonen is een begrip in wijde omstreken. Een destination store waar mensen graag een dagje uit naar plannen. Tot snel!

 

Navigeer naar