• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Commodes

Slapen

Alle producten

Alle producten

Commode kopen

Een commode, ook wel commodekast genoemd, is een musthave in de slaapkamer. Vooral in de slaapkamer van je baby, is een commode een essentieel meubelstuk. Dat is ook niet gek als je je bedenkt dat een commode in feite een dubbele functie heeft. Enerzijds gebruik je de ladekastcommode als opbergkast voor diverse (baby)spullen. Anderzijds kan je jouw commode gebruiken als luiertafel of verzorgingstafel om je baby'tje te verschonen. Ook bij Morres Wonen vind je deze praktische kast in diverse formaten en ontwerpen terug. Kom langs in onze woonwinkel en laat je inspireren door onze commodes!

Onze commodes

In deze moderne tijden vind je commodes in alle denkbare kleuren, afmetingen en stijlen. Ook bij Morres Wonen is dat niet anders. Wij zijn een van de grootste aanbieders van trendy commodes van hoogwaardige kwaliteit in Zeeland. Ben jij op zoek naar een voordelige commode gemaakt van hout, droom je van een witte, grote commode met extra brede lades of wil je juist graag een kleine commode voor het bewaren van sokken of ondergoed? In onze uitgebreide collectie commodekasten is er voor ieder wat wils. 

Waarom een commode kopen?

1) Orde en netheid in de slaapkamer

Wanneer je aan de inrichting van een slaapkamer denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan een comfortabel bed. Maar ook een kast, in de vorm van een commode voor in de slaapkamer, draagt bij aan de gewenste rust en ontspanning in de slaapkamer. Een commode in de slaapkamer maakt het mogelijk om al je spullen netjes op te bergen en zo geen onnodige chaos te creëren. 

2) Multifunctionele kast

Wil jij de spullen die je vaak nodig hebt altijd binnen handbereik hebben? Dan is de aankoop van een commode beslist een goede keuze. Een commode is een kast met lades die je als opbergkast én als decoratiekast kunt gebruiken. De lades gebruik je om de spullen die je vaak nodig hebt, maar toch netjes uit het zicht wil hebben, te stockeren. Denk hierbij maar aan extra lakens, badhanddoeken of sokken bijvoorbeeld. De bovenkant van een commode is ideaal voor het uitstallen van jouw favoriete decoratie, zoals fotootjes, kaarsen etc.

3) Optimaal gebruiksgemak

Een commode is een ladekast op poten. Dat betekent dat je de ruimte onder de kast snel en gemakkelijk schoon kunt maken. En aangezien stof zich snel ophoopt in de slaapkamer, is dat natuurlijk mooi meegenomen. 

4) Verkrijgbaar in diverse designs en afmetingen

Droom jij al jaren van een grote, houten commode met enorm brede lades of ben je specifiek op zoek naar een voordelige commode in een kleiner formaat? Bij Morres Wonen in Zeeland vind je commodes in verschillende ontwerpen, kleuren en materialen. Van neutrale commodekasten in tijdloze designs en alledaagse kleuren tot opvallende commodes in kleuren die direct in het oog springen, wij hebben ze allemaal.

Commode kopen bij Morres Wonen

Commodes zijn overal te koop. Maar als je kiest voor een commode van Morres Wonen, kies je voor een complete service. Bij ons heb je de keuze uit diverse commodes van superieure kwaliteit terwijl je geniet van een unieke winkelervaring in een reusachtige toonzaal van maar liefst 40.000 m2. Wil je graag een commode op maat laten maken of wens je bijkomend stijl- en kleuradvies voor de aankoop van jouw commode? Onze medewerkers staan voor je klaar!

Navigeer naar