• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Matrassen

Slapen

Alle producten

Alle producten

Hoogwaardige matrassen voor een uitstekende nachtrust

Elk lichaam is anders. Voor de beste nachtrust, kies je voor een matras dat past bij jouw lichaam. Een goed matras verdeelt de druk en geeft tegendruk op de punten waar dit nodig is. Ervaar het zelf in het slaap-testcentrum van Morres Wonen.
 

Verschillende soorten matrassen

Welk matras het beste bij je past, is afhankelijk van je eigen voorkeuren, of je het snel warm hebt 's nachts en je lichaamsbouw. Het pocketvering matras is een populaire keuze. Dit matras ventileert uitstekend en is daardoor koeler en droger dan andere matrassoorten. Ook biedt dit matras veel comfort en steun. Morres Wonen heeft bekende en hoogwaardige merken in de collectie voor een optimale nachtrust.

Latex is een natuurproduct, wat van een latex matras een eco-vriendelijke matraskeuze maakt. Dit type is duurzaam, ondersteunend, comfortabel en hypoallergeen. Ten slotte zijn er nog matrassen van koudschuim en van traagschuim. Vaak bestaat een matras uit een combinatie van deze beide materialen. Koudschuim is een verend en stevig materiaal, dat vooral voor zwaardere mensen een uitstekende ondersteuning biedt. Traagschuim past zich uitstekend aan het lichaam aan. Hierdoor wordt de druk optimaal verdeeld, waardoor dit een goede keuze is als je last hebt van lichamelijke klachten. Een nadeel van traagschuim is dat het materiaal warm aan kan voelen.

Voor een goede nachtrust is het juiste matras, in combinatie met een hoogwaardig hoofdkussen, onmisbaar! Kom dus snel naar Morres Wonen voor een professioneel advies op basis van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.
 

Wanneer is het tijd voor een nieuw matras?

Een matras kopen is voor veel mensen een flinke investering. Het is heel belangrijk om op een goed matras te slapen. Gemiddeld slapen we namelijk maar liefst 32 jaar van ons leven! Een matras gaat dan ook niet eeuwig mee. Gemiddeld genomen is het verstandig om iedere acht tot tien jaar je matras te vervangen. Een nieuw matras zorgt voor de juiste ondersteuning en ook voorkom je zo dat je matras onhygiënisch wordt. Tijdens het slapen verlies je namelijk altijd vocht. Door je slaapkamer goed te ventileren, verleng je de levensduur van je matras.

Een andere belangrijke factor die bepalend is voor de precieze levensduur van een matras, is de kwaliteit van je matras. Een matras dat is gemaakt van hoogwaardige materialen slaapt niet alleen een stuk comfortabeler, maar gaat ook een stuk langer mee dan een exemplaar van minder goede kwaliteit. Je doet dus echt een investering in de komende jaren als je een matras gaat kopen.
 

Matras bestellen bij Morres Wonen

Bij Morres Wonen in Hulst shop je alles voor je huis onder één dak. Onze adviseurs bekijken samen met jou welk matras het beste bij jouw lichaamsbouw en slaapwensen past. Je hebt de keuze uit de beste merken, waaronder Auping, Pullman en Tempur. Een matras bestellen kan zowel online als bij ons in de winkel.

Plan je advies

Morres Wonen is 7 dagen per week open van 10 tot 18 uur. Je kunt dus langskomen wanneer het jou uitkomt. Online een matras bestellen kan 24/7. Onze sfeervolle woonwinkel ligt op slechts een half uur van Antwerpen en Gent en op 40 minuten van Bergen op Zoom. De afdeling slapen is voorzien van een uniek slaap-testcentrum, zodat je zeker weet dat jouw nieuwe matras heerlijk ligt. Elke adviseur in onze grote woonwinkel is gespecialiseerd in het aanbod op zijn of haar eigen afdeling.

Navigeer naar