• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Hanglampen

Verlichting

Alle producten

  1. Alle soorten verlichting

    Te vinden bij Morres!

  2. Verlichting voor iedere woonstijl

    En ieder budget

Alle producten

Een hanglamp is méér dan gewoon verlichting in huis

De verlichting in de keuken, eetkamer of woonkamer wordt vaak over het hoofd gezien, maar het is wel degelijk een van de belangrijkste elementen van je inrichting. Het goede nieuws? Bij Morres Wonen helpen we je graag met het beste advies en al even goede verlichting, waaronder hanglampen.

Een hanglamp is een lamp die aan het plafond hangt en is meestal de belangrijkste lichtbron in een ruimte. Het is dus essentieel dat je de juiste keuze maakt op het vlak van formaat, maar ook qua sfeer en design. Inspiratie of hulp nodig? Lees verder en Morres Wonen helpt je de perfecte hanglamp te vinden.

Prachtig klassiek of indrukwekkend modern

Een van de eerste zaken waarop je let als je verlichting koopt, is je huidige woonstijl. Een moderne inrichting doet het bijvoorbeeld erg goed met een strakke, niet al te opvallende hanglamp. Denk maar aan een grote luchter in de vorm van een dunne schijf uit metaal in donkerrood of groen. Andere hanglampen zijn dan weer iets compacter en passen daardoor beter in een kleine ruimte. Wat dacht je van een zilverkleurige, bolvormige hanglamp of een combinatie van meerdere dergelijke lampjes, op verschillende hoogte opgehangen?

Ook als je de klassieke richting op wilt, vind je bij Morres Wonen heel wat opties. Er zijn koperkleurige luchters die het midden houden tussen traditioneel en modern. Zo geef je je interieur een gezellige, warme look, zonder dat de ruimte er ouderwets uitziet. Andere hanglampen bestaan dan weer uit meerdere hangertjes met aparte peertjes, die door het gebruik van mat glas een sfeervol licht afgeven. Perfect als gezelligheid centraal staat in je interieur.

Luxe hanglampen voor wie meer wil

Plafondhanglampen zijn bij Morres Wonen verkrijgbaar in luxueuze uitvoering, met alles erop en eraan. Denk maar aan een ruitvormige hanglamp die uit allemaal verschillende, elkaar overlappende vlakken bestaat, waardoor het licht er op een haast magische manier tussendoor schijnt.

Vaak zijn luxe hanglampen aan de andere kant juist erg strak. Ga voor een onopvallende hanglamp in het wit of een hanglamp die iets weg heeft van een glazen bol om je inrichting een sobere indruk te geven. Het aanbod chique hanglampen bij Morres Wonen is uitgebreid en biedt voor elk luxe interieur een oplossing.

Industriële hanglampen voor extra sfeer in huis

Wil je je eetkamer gezelliger en warmer maken? Ben je voor de keuken op zoek naar een hanglamp die de ideale balans biedt tussen creatief en functioneel? Dan is een industrieel model misschien wel de beste oplossing. Industriële hanglampen bestaan vaak uit een massief houten armatuur en relatief dikke metalen kabels of koorden, waaraan bolvormige of vierkante lampenkapjes hangen. Robuust, stevig en donker zijn de belangrijkste kenmerken van deze stijl en ze komen dan ook tot uiting in een industriële hang lamp.

Aan de andere kant ogen bepaalde industriële hanglampen dan weer iets lichter en moderner. Dat is bijvoorbeeld het geval bij een hanglamp bestaande uit een metalen frame met dunne spaken of een eerder traditionele hanglamp met twee stoffen lampenkappen die in elkaar schuiven. Hoe je je industriële interieur ook wilt afwerken, Morres Wonen stelt je niet teleur.

De mooiste hanglamp kopen? Bij Morres Wonen natuurlijk

Op zoek naar de beste hang lamp voor jouw inrichting? Zoek dan niet verder, want bij Morres Wonen vind je jouw stijl. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan hanglampen, van modern tot traditioneel, en elke ruimte krijgt meteen een extra dimensie.

Navigeer naar