• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Serta

Merken Slapen

15% voordeel

op de Luxury collectie van Serta

Enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Serta

SERTA, 80 jaar innovatief en ultiem slaapcomfort. In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang voor het comfort en de uitstraling van Serta. Het design is stijlvol, vernieuwend en tijdloos en ontwikkelt en fabriceert innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur en aandacht voor mens en milieu. Serta is dé keuze van de beste hotels ter wereld!

 

Serta

SERTA, 80 jaar innovatief en ultiem slaapcomfort. In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, een opvallende verschijning. De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang voor het comfort en de uitstraling van Serta. Het design is stijlvol, vernieuwend en tijdloos en ontwikkelt en fabriceert innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur en aandacht voor mens en milieu. Serta is dé keuze van de beste hotels ter wereld!

 

Serta voor innovatief slaapcomfort

Al negentig jaar lang is Serta een vooraanstaand merk binnen de wereld van de boxsprings, matrassen en bedden. Sinds het ontstaan van het merk in 1931 heeft Serta zich gevestigd als een betrouwbare naam in de slaapindustrie. Zo kiezen wereldwijd veel hoogstaande hotels voor het tijdloze design van de Serta boxspringbedden. De Serta bedden staan dan ook bekend om de kwaliteit, het comfort en de innovatie. Benieuwd of de Serta matrassen ook voor jouw slaapkamer geschikt zijn? Morres Wonen biedt als Serta dealer een uiteenlopend aanbod aan Serta boxspringbedden aan. Bekijk meteen ons assortiment in de webshop of kom eens langs in onze winkel!

De rijke historie van Serta

Serta werd opgericht in de Verenigde Staten en is een fusie van in totaal dertien familiebedrijven. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog groeide het bedrijf al snel uit tot 's werelds grootste fabrikant van bedden en matrassen. Het succes van de Serta bedden schuilt in het voortdurende onderzoek naar technologieën om het slaapcomfort te verbeteren. De Serta bedden beschikken over matrassen met een unieke opbouw, waarbij in het bijzonder aandacht wordt besteed aan het ligcomfort. Hierdoor hebben de Serta boxspringbedden een lange levensduur.

Een slaapervaring op maat met Serta

Met een uiteenlopend palet aan keuzemogelijkheden biedt Serta een slaapervaring die past bij jouw persoonlijke wensen. Het brede scala aan modellen, hoofdborden, materiaalsoorten en kleuren zorgt dat je altijd de ambiance neerzet die past in jouw slaapkamer. De Serta bedden worden bovendien volledig met de hand gemaakt door gepassioneerde vakmensen. Deze gedetailleerde afwerking maken de Serta boxsprings uniek in hun soort. Doordat Serta daarnaast tientallen verschillende matrassen aanbiedt, vind je gegarandeerd een model dat bij jouw slaapritme past. Door de hoge instap van de Serta boxspring bedden stap je bovendien gemakkelijk en comfortabel in en uit het bed.

De ideale slaapbelevenis op Serta matrassen

Slapen op een Serta boxspringbed zorgt voor een aangename nachtrust, omdat het slaapsysteem volledig past bij jouw individuele wensen. De Serta boxspringbedden bestaan uit een boxspringonderstel, een matras en een topdekmatras. Deze samenstelling verdeelt het gewicht gelijkmatig over het bed en ondersteunt daardoor je lichaam optimaal. Door het gebruik van meerdere lagen in het Serta matras krijgt je lichaam bovendien nog meer ondersteuning. De onderste lagen van het Serta matras zijn specifiek gericht op het naadloos aansluiten op het lichaam tijdens de slaap, terwijl de bovenste lagen extra comfort geven. Het omkeren van het matras is bij een Serta bed dan ook niet meer nodig.

Serta bedden van duurzame materialen

Het slapen op een Serta matras is niet alleen goed voor het slaapcomfort, maar draagt ook bij aan een beter milieu. De Amerikaanse beddenfabrikant maakt bij het produceren van de bedden namelijk gebruik van hoogstaande materialen die een zo laag mogelijke impact op het milieu hebben. De duurzame grondstoffen beschikken verder over een ademend vermogen voor optimale vocht- en temperatuurregulatie.

Kom langs bij Morres Wonen voor meer advies over de bedden van Serta

Of je nu op zoek bent naar een matras dat de temperatuur reguleert, drukpunten van het lichaam verlicht of je gewoonweg comfortabel laat slapen: Serta biedt een breed aanbod boxspringbedden met talrijke opties. Kom direct langs in onze Morres Wonen winkel voor meer advies of bestel je favoriete Serta bed online in onze webshop. Onze slaapadviseurs geven je graag deskundige ondersteuning voor de ideale slaapcombinatie.

Navigeer naar