• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Calex lampen

Blog

Geplaatst op 27 februari 2020.

Ontdek wat licht voor jou kan doen

Verlichting brengt sfeer en allure in je huis. Trend van dit moment: mooie bulbs, en … ze mogen gezien worden. Naast de bekende (LED ‘gloeilamp’) lichtbronnen die jouw hang-, tafel, en hanglamp lamp wat extra cachet geven is er de xxl Titanium serie en de Gold serie. Veelzijdige lampen in 6 modellen die je eindeloos kunt combineren.

XXL Titanium & Gold, zoveel te kiezen

Niet alleen de Titanium en Gold lampen zijn xxl, ook de keuze is xxl. Zowel qua kleur, qua vorm als qua coating en maat. Waar verlichting vroeger alleen een functioneel doel had, waarbij de hoeveelheid licht en de maat van de fitting bepalend waren voor de aanschaf van de lamp, spelen er nu zoveel meer factoren mee. Verlichting is in veel gevallen een onderdeel van het interieur geworden en is een invloedrijke factor voor een sfeervol huis.

Spiegeltje, spiegeltje …

Het glas van de Titanium en Gold serie is toch wel het meest bijzondere aan deze lampen. Het spiegelglas lijkt bijna zilver of goud en reflecteert de omgeving als een echte spiegel. Door het donker geblazen glas is de lichtopbrengst van deze lampen minder hoog als die van een lamp van 2700 Kelvin. Dit zorgt voor een lamp met een warme uitstraling met een speciaal soort licht.

Eindeloos combineren

Met de XXL Titanium en Gold serie haal je een veelzijdige lamp in huis. Er is keuze uit diverse modellen die je eindeloos kan combineren of welke juist als statement piece in hun eentje kunnen stralen. We “lichten” er even een paar voor je uit. Neem de Parijs, Sydney, Splash en Vienna. bijvoorbeeld. Deze komen zowel staand als hangend goed tot hun recht. De Calgary is uitermate geschikt om boven een bar te hangen als een echte blikvanger.

Duurzaam en energiezuinig

Uniek en sfeervol licht met de uitstraling van een ouderwetse gloeilamp, maar toch voorzien van de nieuwste technieken en de energiezuinigheid van led. De XXL Titanium en Gold lampen zijn uitstekend geschikt om te dimmen. Zo creëer je in een handomdraai de gewenste stemming.

DIY

Altijd al je eigen pendule willen samenstellen, maar weet je niet waar te beginnen? ontdek de Creations producten van Calex. Kies je snoer, fitting en plafondkap en ga zelf aan de slag.

Navigeer naar