• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Bezorgen en Monteren

Kwaliteit en service staan bij ons voorop

Al je aankopen in ons woonwarenhuis en in onze webshop kunnen gemakkelijk thuis worden bezorgd in heel Nederland en België.

Verzendkosten
 • Voor bestellingen die per post verzonden kunnen worden betaal je eenmalig 7,95 verzendkosten. 
 • Voor aankopen die bezorgd worden binnen regio Nederland en Vlaanderen door onze bezorgingsdienst betaal je 129,- bezorgkosten.
  Voor aankopen die bezorgd worden buiten regio Nederland en Vlaanderen door onze bezorgingsdienst betaal je  149,- bezorgkosten.
 • Voor het bezorgen van showroommodellen betaal je 149,- bezorgkosten.
Bezorging

Tijdstip bezorging op morres.nl

 • Met behulp van het ordernummer en persoonlijke pincode, kan je, via de orderstatus op morres.nl, twee werkdagen voor aflevering het dagdeel van levering opvragen.
 • Je vindt het ordernummer en de pincode bovenaan de aankoopbon.
 • Of bel naar onze klantenservice +31(0)114 388388
 • Je hoort dan via het voice response systeem wanneer de levering plaatsvindt.
 • Voor internetbestellingen geldt dat deze worden bezorgd in Nederland door PostNL en in België door bpost. Wanneer je niet thuis bent voor levering van een internetbestelling, krijg je een melding van de post dat je je pakket kan ophalen bij een ophaalpunt.

Morres levert op werkdagen binnen deze tijdsblokken

Tussen 07.00 en 10.00 uur
Tussen 09.00 en 12.00 uur
Tussen 11.00 en 14.00 uur
Tussen 13.00 en 16.00 uur
Tussen 15.00 en 18.00 uur

Aankoopbon bij de hand

Onze bezorgers willen graag de aankoopbon zien, voordat zij je meubelen binnen zetten. Houd de aankoopbon dus bij de hand, zodat alles snel nog even gecontroleerd kan worden.

Plaats maken voor uw nieuwe meubel

Jij weet waar het nieuwe meubel komt te staan. Je helpt ons wanneer je die plaats vooraf vrij maakt.

Niet thuis voor een leverafspraak

Je hebt de mogelijkheid om tot drie werkdagen voor levering, de leverdatum kosteloos te verzetten. Zorg dat er iemand thuis is op het afgesproken tijdstip. Als wij niemand thuis treffen, zijn wij genoodzaakt 89,- kosten in rekening te brengen. Je vindt dan een bericht in de brievenbus. Je belt in zo'n geval zelf met onze klantenservice +31 (0)114-388388 om een nieuwe afspraak te maken.

Verhuislift en woonsituatie

We bezorgen je aankoop netjes tot over de eerste drempel van je woning. In het geval je woning niet goed bereikbaar is door bijvoorbeeld een smalle gang of andere obstakels dan kunnen we voor een verhuislift zorgen. De kosten hiervoor bedragen € 249,-. Mocht je op de 4de etage of hoger wonen, dan is de levering met een verhuislift verplicht. Mocht dit pas bij levering geconstateerd worden, dan bedragen de kosten € 349,-. Informeer naar de tarieven bij onze klantenservice via verkoopservice@morres.com.

Montage

Woonmeubelen

Al je nieuwe meubelen worden netjes op hun plaats gezet. Voor het plaatsen van de wandkasten van Musterring vragen wij 10% vam de aanschafprijs, zonder korting in rekening te brengen..

Slaapkamermeubelen

Slaapkamermeubelen zonder de vermelding zijn eenvoudig zelf te monteren, of desgewenst worden zij vakkundig door een ervaren specialist voor je gemonteerd. Hiervoor worden de volgende tarieven gehanteerd:

Bedden

Montagebedrag

Opmerking

Boxspring vlak model

69,50

alle merken, inclusief opklapbed Boone Cubed

Boxspring elektrisch model

139,50

alle merken

Boxspring speciaal model

139,50

 o.a. de Velda Fly

Ledikant

69,50

 

Opklapbedden (Boone)

275,-

uitgezonderd opklapbed Boone Cubes

Kasten

 

 

Per strekkende meter

149,-

Alleen voor kledingkasten vanaf 750,- met 1 decimaal incl evt. bevestiging aan de wand

Accessoires

10% van totaalprijs accessoires

 

Speciale aanpassingen

op basis van voorcalculatie

afwerken tot plafond, enz.

Commodes & nachtkastjes

 

 

Commodes & nachtkastjes

50,-

tot 60 cm breed

Commodes & nachtkastjes

75,-

vanaf 60 cm breed

Kindermeubelen
Informeer naar de tarieven via 0031 (0)114 388 675 of mail naar kidzzwonen@morres.com.

Extra informatie

Deze montagekosten worden niet vermeld in de winkelwagen. Je vindt deze kosten terug op de orderbevestiging. Als je vooraf wil weten wat de montagekosten zijn, neem dan gerust contact op met de klantenservice +31 (0)114-388388

Alles naar wens?

Controle

Voordat onze bezorgers weer vertrekken, worden de geleverde meubelen samen met jou gecontroleerd. Door ondertekening van het bezorg- en afleververslag laat je ons weten 100% tevreden te zijn over de meubelen en afleverservice.

Geen rommel

Al onze meubelen zijn voor transport goed ingepakt. Onze bezorgers nemen de verpakkingsmaterialen mee terug, waarna ze milieuvriendelijk worden gescheiden.

Zekerheid

Op alle werkzaamheden van onze organisatie, zijn de landelijke CBW-bepalingen van kracht. Deze CBW-erkenning geeft je de zekerheid dat je altijd kwaliteit krijgt, wat er ook gebeurt!

 

Navigeer naar