• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Pullman

Merken Slapen

Pullman

Pullman heeft ruim 150 jaar ervaring in het ontwerpen van matrassen. Door Nederlands vakmanschap creëert dit merk uiterst comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen. Een combinatie van de perfecte vering, fraaie afwerking en luxe materialen van de matrassen zorgen iedere nacht opnieuw voor een plezierige en heerlijke nachtrust.

Pullman

Pullman heeft ruim 150 jaar ervaring in het ontwerpen van matrassen. Door Nederlands vakmanschap creëert dit merk uiterst comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen. Een combinatie van de perfecte vering, fraaie afwerking en luxe materialen van de matrassen zorgen iedere nacht opnieuw voor een plezierige en heerlijke nachtrust.

Alle producten

  1. Pullman

    Comfortabele bedden die het lichaam optimaal ondersteunen

Alle producten

Pullman voor luxe beddengoed met een hoog slaapcomfort

Wie slaapt op een Pullman matras, wordt uitgeslapen wakker. De Pullman bedden staan al jarenlang bekend om hun hoogstaande kwaliteit en het vakmanschap van de constructie. Daarom vind je de Pullman boxspring bedden dan ook veelvuldig terug bij luxe hotels, maar bijvoorbeeld ook aan boord van cruiseschepen. De naadloze afwerking en uitstekende pocketvering hebben er zelfs toe geleid dat de Pullman bedden door de Consumentenbond zijn bekroond voor hun kwaliteit. Benieuwd hoe de Pullman bedden aanvoelen? Als een van de Pullman dealers van Nederland biedt Morres Wonen deze hoogstaande bedden aan. Neem een kijkje bij onze webshop of kom langs in onze winkel voor een gastvrij en persoonlijk advies.

De rijke geschiedenis van Pullman

Pullman werd in 1858 door George Mortimer Pullman opgericht in Nederland. In de ruim 150 jaar die hierop volgden heeft het bedrijf zich ontpopt tot een toonaangevend succes in de branche. Waar Pullman zich eerst richtte op bedden voor treinen, cruiseschepen en luxe hotels, werden de matrassen na verloop van tijd ook steeds populairder bij particulieren. Het succes van de Pullman bedden schuilt in het unieke veersysteem. De verschillende veersystemen in de matrassen ondersteunen het lichaam maximaal en bieden tegendruk op de juiste plekken. Nog altijd produceert het bedrijf de volledige productielijn vanuit Vroomshoop in Nederland, waar iedere dag ervaren vaklieden naar eigen ontwerp met de hand bedden van de hoogste kwaliteit afleveren.

Waarom kiezen voor een Pullman matras?

Iedere dag zijn we druk in de weer met fysieke inspanning, mentale uitdagingen en sociale ontmoetingen. Door te slapen op een Pullman boxspring laad je je batterij weer op, waardoor je uitgerust wakker wordt. Dit zorgt ervoor dat je minder stress ervaart en klaar bent om de volgende dag opgewekt te beginnen. De Pullman matrassen staan dan ook bekend om de drie volgende eigenschappen: perfecte hygiëne, innovatief pocketveersysteem en comfortabele toplagen.

Perfecte hygiëne bij een Pullman matras

Ieder Pullman matras beschikt over een tijk, oftewel matrashoes, die is vervaardigd met Sensity. Dit innovatieve systeem van Pullman bestaat onder meer uit actieve probiotica, waardoor bijvoorbeeld huisstofmijt geen kans krijgt om zich in de hoes te nestelen. Op deze manier blijft de Pullman boxspring fris en schoon, zodat je met een gerust hart kunt gaan slapen.

Innovatief pocketveersysteem in de matrassen van Pullman

Als je op een Pullman bed slaapt, voegt het matras zich volledig naar jouw lichaam. Pullman heeft namelijk een innovatieve pocketvering ontworpen, waarbij een kleinere veer is geïnstalleerd in de grotere veer. De grote pocketveer voelt zachter aan, terwijl de kleine binnenveer tegendruk geeft. Dit zorgt ervoor dat je lichaam op ieder punt ondersteund wordt. In combinatie met de meerdere toplagen past het comfort van het Pullman bed zich volledig aan jou aan.

Pullman matras met comfortabele toplagen

Pullman past bij het ontwerp van de matrassen verschillende toplagen toe, die elk hun eigen bijzondere kenmerken hebben. Houd je van een stevig bed? Dan is een Pullman matras met comfortschuim ideaal. Een Pullman bed met natuurlatex voelt daarentegen zacht aan en biedt uitstekende ventilatie. Door de verschillende Pullman bedden te testen in de Morres Wonen winkel ervaar je al snel welk matras het meest bij jouw wensen past. Kom vrijblijvend langs in onze woonwinkel in Zeeland waar je de matrassen vrijblijvend kunt uitproberen. Onze ervaren medewerkers voorzien je natuurlijk ook graag van een advies op maat.

Navigeer naar