• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bezoek jouw woonwinkel in Zeeland, voor een compleet interieur

Je woning is waar je je goed en thuis voelt, maar dat is enkel mogelijk als je elke ruimte op precies de goede manier inricht. Morres Wonen, jouw interieurwinkel in Zeeland, helpt je bij de zoektocht naar de beste meubels en accessoires, zodat het je aan comfort alvast niet ontbreekt.

Morres Wonen is niet zonder reden een van de grootste en populairste meubelwinkels van Zeeland. Een enorme showroom en winkel, met een oppervlakte van niet minder dan 40.000 m2, nodigt uit om de meer dan 250 vooraanstaande meubelmerken op eigen tempo te ontdekken.

Wil je graag meer weten over Morres Wonen en wat wij je als gespecialiseerde, gepassioneerde en grote meubelzaak in Zeeland bieden? Lees snel verder!

Een groot aanbod aan meubels bij een al even grote meubelzaak in Zeeland

Elke woonstijl is uniek en heeft dan ook specifieke vereisten als het gaat om meubels, inrichting, kleur en meer. Bij Morres Wonen vind je hoe dan ook je gading, of je nu een moderne salontafel met passende hoekzetel zoekt of juist behoefte hebt aan het perfecte meubilair voor je landelijke keuken.

De grootste troef van Morres Wonen? Wij bewegen mee met je wensen en dromen als het gaat om de inrichting van je woning, waardoor het resultaat altijd aan je verwachtingen voldoet. Zo wordt je huis een échte thuis. Bij de zoektocht naar het beste meubilair speelt natuurlijk je eigen voorkeur een belangrijke rol, maar ook andere factoren als kleurgebruik en beschikbare ruimte. De combinatie van verschillende interieurelementen is eveneens een belangrijk iets om rekening mee te houden als je het beste uit je woning wilt halen.

Wil je een moderne keuken prachtig afwerken met passende rolluiken? Zoek je de ideale wandlampen om je industrieel ingerichte woonkamer nét iets meer leven in te blazen? Bij jouw interieurwinkel in Zeeland vind je het allemaal.

Wonen, dat is méér dan gewoon functioneel

Hoewel het juiste meubilair kiezen ongetwijfeld als eerste op je verlanglijstje staat bij de inrichting van je huis, mag je ook decoratie niet vergeten. In een huis leven, dat is geen uitdaging, maar er gezellig in wonen, dat vergt wat meer aandacht. Gelukkig helpen we je bij Morres Wonen met een breed gamma aan stijlvolle accessoires voor elke woonstijl.

Wat denk je van een zachte plaid die niet enkel comfortabel aanvoelt, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je moderne salon? Een passende set schalen en vazen zijn geen onbelangrijke accessoires als je je woning net iets aantrekkelijker wilt maken. Andere vormen van decoratie, zoals moderne spiegels, accessoires voor kinderkamers en zelfs kookboeken en servies behoren tot de vele mogelijkheden bij Morres Wonen, jouw interieurwinkel in Zeeland.

Jouw woonwinkel in Zeeland: gedegen advies en begeleiding over wonen

Een bezoekje brengen aan onze destination store in Zeeland is niet moeilijk, maar dan moet je natuurlijk nog precies de goede meubels en decoratie zien te vinden. Bij Morres Wonen helpen we je graag met interieuradvies, zodat wonen en slapen aangenamer worden.

Misschien wil je wel een uniforme woonstijl creëren, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Wat als je advies nodig hebt om te kiezen voor de juiste matras of als je meer wilt weten over kleuren die goed samengaan in je woonkamer? Maak een afspraak bij Morres Wonen en je komt geen inspiratie of info te kort. Lees daarbij onze inspirerende blogs en het Morres lookbook en het volgende bezoek aan jouw woonwinkel in Zeeland wordt alvast een succes!

Bezoek onze
winkel

Industrieweg 2
4561 GH Hulst
Nederland

Openingstijden

Maandag

10:00 t/m 18:00

Dinsdag

10:00 t/m 18:00

Woensdag

10:00 t/m 18:00

Donderdag

10:00 t/m 18:00

Vrijdag

10:00 t/m 18:00

Zaterdag

10:00 t/m 18:00

Zondag

10:00 t/m 18:00

Afhalen goederen

U kunt uw goederen ophalen op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag is ons afhaalmagazijn gesloten.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid bij de deur. Toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Navigeer naar