• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Tempur

Merken Slapen

25% korting

op Tempur One producten en Prima matrassen*

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Tempur

Het unieke drukverlagende materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie, 30 jaar ervaring in slaap en innovatie, vroege successen in de gezondheidszorg en de nummer één positie ten aanzien van klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd, dat is wat Tempur zo bijzonder maakt. Met Tempur slaap je beter, langer en dieper!

Tempur

Het unieke drukverlagende materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie, 30 jaar ervaring in slaap en innovatie, vroege successen in de gezondheidszorg en de nummer één positie ten aanzien van klanttevredenheid in meerdere landen wereldwijd, dat is wat Tempur zo bijzonder maakt. Met Tempur slaap je beter, langer en dieper!

Alle producten

 1. 25% korting

  op Tempur One producten en Prima matrassen*

  Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.
 2. Tempur

  30 jaar ervaring in slaap en innovatie

Alle producten

Tempur: een revolutionair merk voor matrassen en meer

Tempur is een bekende naam in de wereld van bedden en matrassen. Ook bij Morres Wonen geloven we 100% in de meerwaarde van dit merk. Waarom? In de eerste plaats omdat alle Tempur matrassen, Tempur hoofdkussens en Tempur boxsprings die je in jouw Tempur winkel vindt, gebaseerd zijn op NASA-technologie. Ten tweede kan je bij dit topmerk zeker zijn van een uitstekende kwaliteit en een nachtrust waar je van gaat dromen.

Klaar om te ontdekken wat Tempur zoal voor je in petto heeft? Bij Morres Wonen helpen we je graag met gedegen advies.

Ontdek het aanbod producten van Tempur bij Morres Wonen

Tempur behoort tot de grootste topmerken ter wereld op het gebied van slapen. Bij Morres Wonen bieden we je een breed aanbod aan Tempur matrassen, Tempur boxsprings, Tempur kussens en meer producten van dit kwaliteitsmerk.

Tempur matrassen: de perfecte combinatie tussen comfort en technologie

Dé troef van Tempur zijn de Tempur matrassen, die dankzij de combinatie van een hoogtechnologische basis en een elegante afwerking perfect passen in een stijlvolle slaapkamer waar het aangenaam slapen is. Binnen de verschillende collecties vind je meer dan genoeg opties.

Wat maakt een Tempur matras kopen zo de moeite waard?

1. Het gebruik van optimaal ondersteunend Tempur-materiaal voor een flexibele drukverdeling, afhankelijk van je lichaamstype

2. Pijnloos slapen door een goede ondersteuning van je rug en wervelkolom

3. De SmartCool-technologie van Tempur, die een uitstekende temperatuurregulatie garandeert en overtollige warmte afvoert.

Uiteraard bevat ons uitgebreide aanbod daarbovenop heel wat mogelijkheden op het vlak van afmetingen, waardoor je altijd het juiste Tempur matras vindt voor jouw slaapkamer.

Op zoek naar een bed van Tempur? Dan zien we je graag bij Morres Wonen!

Ook voor complete Tempur boxsprings en bedden van Tempur ben je bij Morres Wonen aan het goede adres. De vele bedden en boxsprings van Tempur maken meteen duidelijk dat je met dit merk geen miskoop begaat. Je kiest probleemloos tussen compactere modellen van 160 X 200 centimeter en de extra grote varianten van 180 X 210 centimeter. Welke keuze je ook maakt, je geniet altijd van adembenemend slaapcomfort dankzij het gebruik van het befaamde Tempur-materiaal voor een optimale ondersteuning
.

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom voldoen de Tempur bedden en boxsprings qua stijl aan alle mogelijke verwachtingen. Van moderne tweepersoonsbedden in grijstinten met zachtblauw tot modernere oplossingen met een strak design in het zwart, zoals de verstelbare Tempur bedden: alles kan. Daardoor vind je bij Morres Wonnen dus altijd precies het goede bed of boxspring!

Altijd lekker slapen op een Tempur kussen

Geen enkele slaapkamer is compleet zonder de nodige accessoires en dan gaat het onder andere om Tempur kussens. Wat dacht je van een kussen dat dankzij een uniek reliëf precies de goede ondersteuning biedt voor je nek en hoofd? Andere collecties omvatten dan weer modellen die qua grootte en zachtheid van elkaar verschillen, maar altijd het beste comfort bieden.

Ook bij Tempur pillows is de SmartCool-technologie aanwezig. Dit, gecombineerd met een grote variatie aan vormen en uitsnijdingen die de contouren van je nek en hoofd perfect volgen, zorgt voor een slaapervaring waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Klaar om voortaan dieper, langer en beter te slapen? Ontdek het aanbod bij Morres Wonen, jouw Tempur woonwinkel in Nederland. Wil je een Tempur matras kopen of krijg je graag advies over je aankoop? We helpen je graag!

Navigeer naar