• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

De woonwinkel van Morres Wonen - Maak van meubels shoppen een dagje uit

Een dagje 'Morressen' is niet zomaar een begrip in Zeeland en wijde omstreken. Morres Wonen is namelijk een heel grote woonwinkel in Nederland en biedt onderdak aan ruim 250 verschillende meubelmerken allemaal verzameld op een oppervlak van 40.000 m2. Door de grote diversiteit aan merken, materialen en stijlen zijn er voor iedere ruimte in huis en ieder type inrichting wel meubels te vinden in deze grote woonwinkel. Zit onze woonwinkel niet bij jou in de buurt? Geen probleem, maak er gewoon een mooie dag uit van.
 

De grootste woonwinkel voor een complete inrichting

Morres Wonen is een zogeheten destination store. Dat betekent dat voor velen deze grote woonwinkel niet bij hen in de buurt is, maar waar er graag een stuk voor gereisd wordt om het toch te bezoeken. En terecht, want het is een van de grootste woonwinkels van Nederland. Daardoor slaag je hier vrijwel altijd, of je nu voor de slaapkamer, eetkamer, woonkamer of hal nieuwe meubels en aankleding zoekt. Landelijk, modern en industrieel... het is slechts een greep uit de stijlen die je hier vindt. Tijdens een rustig dagje winkelen doe je bij Morres Wonen vanzelf inspiratie op. En misschien kom je wel thuis met een heel andere stijl dan je in eerste instantie in gedachten had. In onze grote meubelwinkel kom je namelijk ook trends tegen die net iets minder standaard zijn, waardoor je zomaar op hele andere ideeën gebracht kunt worden. En als je gasten later dan vragen waar je deze stijl ontdekt hebt, dan zeg jij: tijdens een dagje Morressen.

Een grote woonwinkel in Nederland waar persoonlijk contact vanzelfsprekend is

Onze grootste woonwinkel in Zeeland is niet alleen groots vanwege ons ruime aanbod en grote winkeloppervlak. Ook vinden wij een persoonlijke benadering van onze klanten heel belangrijk. Daarom staat er bij iedere afdeling een adviseur klaar die je graag helpt. Denk hierbij aan stijladviezen, tips en het beantwoorden van vragen over onze merken en producten. Zo helpen de adviseurs je bijvoorbeeld bij het maken van een keuze voor een kussen of matras die het beste voldoet aan jouw slaapbehoeften. Of denk eens aan een keuzehulp bij het kiezen van een comfortabele bank waar je niet alleen graag naar kijkt, maar ook heel goed een hazenslaapje op doet. Het enorme aanbod van Morres Wonen kan heel goed overweldigend zijn en daarom staan de adviseurs van de afdeling voor je klaar.

Geen woonwinkel compleet zonder stijlvolle accessoires

Accessoires kunnen je inrichting maken of breken. Ook bieden ze uitkomst voor mensen die regelmatig een twist aan hun interieur willen geven, zonder steeds maar nieuwe meubels te moeten kopen. En daarom is de collectie woonaccessoires bij Morres Wonen de spreekwoordelijke kers op de taart. Hierbij kan je onderscheid maken tussen accessoires die een praktische functie hebben, maar ook die puur dienen als aankleding van alle ruimtes in huis. Zo geef je iedere kamer warmte en sfeer met de juiste stoffering. Of je nu raambekleding, kleden of behang zoekt, En als je daar dan je keuze in hebt gemaakt, is het tijd om door te gaan naar de afdeling met overige accessoires, bijvoorbeeld keukenapparaten en keukentextiel, gastendoekjes en een wc-mat voor het toilet. Vergeet ook zeker niet een mooi schilderij of een stijlvolle klok als blikvanger aan de wand. Uiteraard is er nog veel meer keuze!
Ben jij toe aan inspiratie en wil jij echt iets te kiezen hebben? Een dagje uit naar Morres Woonwinkel is er een om nooit te vergeten.
 

Navigeer naar