• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bert Plantagie

Merken Wonen

Bert Plantagie

BERT PLANTAGIE, stijlvol, tijdloos & modern. De Bert Plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses.

Bert Plantagie

BERT PLANTAGIE, stijlvol, tijdloos & modern. De Bert Plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen. Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten. De collectie van Bert Plantagie staat bekend om de vele mogelijkheden: de meubels worden op bestelling in eigen beheer met de hand vervaardigd en bieden een ongekend scala aan persoonlijke finesses.

Alle producten

  1. Bert Plantagie

    Stel je eigen meubelen samen

  2. Design meubelen

    Kom de uitgebreide collectie bekijken in de winkel

Alle producten

Bert Plantagie voor handgemaakt design

Op zoek naar eigentijdse, maar tegelijkertijd tijdloze meubels van een vooraanstaand merk in de meubelbranche? Dan ben je bij Bert Plantagie aan het juiste adres. Sinds de oprichting van het oer-Hollandse merk staat deze meubelproducent bekend om zijn fraaie, pure producten waarbij vakmanschap en passie voor het vak voorop staat. Zo droom je comfortabel weg in de Bert Plantagie stoelen of geniet je met vrienden van een goed glas wijn aan een Bert Plantagie tafel. Morres Wonen mag zich een van de trotse Bert Plantagie verkooppunten noemen. In onze woonwinkel in Zeeland bewonder je de showroommodellen van het Nederlandse merk. Kom langs in onze winkel om de meubels te bezichtigen of bestel direct je favoriete designstukken op onze website.

Bert Plantagie: hét toonbeeld voor Nederlandse meubels

De oorsprong van het in Cuijk gevestigde meubelbedrijf start in 1958. Op dat moment richtte Johannes Smits het bedrijf 'Smits Stalen Meubelen' op. Waar het bedrijf zich eerst richtte op tuin- en campingmeubilair, kwam de focus in de jaren '80 te liggen op meubilair voor vakantieparken als Duinrell en Center Parcs. Toen de onderneming in 2000 door Bert Plantagie werd overgenomen, ontstond er een nieuwe koers. Met de Bert Plantagie stoelen, tafels en ander meubilair spitst de meubelproducent zich toe op de consumentenmarkt. Luxueus en subtiel design van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen vormen hierbij de leidraad. Met gerenommeerde designers als Stefan Steenkist en Roderick Vos in het team is de collectie uitgegroeid tot een indrukwekkende naam in de meubelbranche die staat voor stijl, kwaliteit en vakmanschap.

Maatwerk bij de veelzijdige meubelen

De collectie van het Nederlandse merk staat bekend om de handgemaakte meubelen die volledig zelf te personaliseren zijn. De meubels worden namelijk volledig in eigen beheer geproduceerd. Bovendien beschikt de meubelproducent over een uitgebreid aanbod aan duo-stoffering, kleuren en maten. Zo laat je bijvoorbeeld een Bert Plantagie tafel of fauteuil samenstellen in de teint en materialen die perfect aansluiten bij jouw specifieke woonwensen. Dit maakt het eenvoudig om meubels te vinden die passen bij jouw overige meubelstukken in de woon- of slaapkamer. De ontwerpen van Bert Plantagie zijn over het algemeen strak en modern, met oog voor detail. Zo zijn de meubels een uitstekende aanvulling op uiteenlopende interieurstijlen: van landelijk tot industrieel.

Verantwoord ontwerp van hoge kwaliteit

Bij de meubels van het Nederlandse merk staat een verantwoorde productie met aandacht voor milieuvriendelijke processen en materialen centraal. 'Water, vuur, aarde, lucht en the fifth element' zijn de kernwaarden voor het bedrijf. Zo zie je in de ontwerpen veel materialen als leer, massief hout en roestvrij staal terug. Bij de materiaalkeuze kiest Bert Plantagie uitsluitend voor kwaliteit. Zo past het merk leer uit Europa toe in zowel vol- als semi-aniline en gebruikt het onder meer katoen en wol van gerenommeerde fabrikanten als Kvadrat, De Ploeg en Gabriel. Door enkel met eerlijke materialen te werken en de volledige productie in Europa onder te brengen, draagt het bedrijf niet alleen bij aan de cyclus van verantwoord ondernemen. Ook zorgt het Nederlandse designmerk voor werkgelegenheid in het ambachtelijke vak. De hoge kwaliteit van de meubels zorgt er bovendien voor dat de meubelstukken een lange levensduur hebben. Benieuwd hoe de meubels van het merk aanvoelen? Morres Wonen is een van de Bert Plantagie verkooppunten in Nederland. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of doe inspiratie op in onze webshop.

Navigeer naar