• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Harvink

Merken Wonen

Harvink

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt!

Harvink

Een Harvink moet je grijpen en niet meer loslaten. Oogstrelend in ontwerp, ongeëvenaard in comfort. Verwondering en verbazing strijden om jouw aandacht. Het is een meubelstuk dat zich concentreert op ontspanning. Herkenbaar als een tikje eigenzinnig, met de hand geproduceerd vakwerk. De Harvink-kunst van creëren wordt tastbaar in frame en stoffering. Handwerk dat met een timmermansoog bewaakt wordt!

Alle producten

  1. Sit and wonder

    Van idee naar product is bij Harvink een zaak van handwerk: van frame tot stoffering, van polijsten tot stikken

  2. Harvink

    Omdat meubels maken een vak is

Alle producten

Harvink design voor eigenzinnige ontwerpen van hoge kwaliteit

De Harvink meubels verbazen je met hun oogstrelende design. Het Nederlandse merk is een tikje eigenzinnig, met unieke ontwerpen qua frame en stoffering. Iedere Harvink fauteuil, stoel en bank is handgemaakt in ons eigen land, waardoor het bedrijf zich op en top Nederlands mag noemen. Dit zorgt niet alleen voor eerlijke prijzen, maar is ook goed voor de duurzaamheid. Benieuwd hoe de ontwerpen van Harvink in jouw woonkamer tot zijn recht kunnen komen? Als een van de trotse Harvink dealers biedt Morres Wonen een veelomvattende collectie van het merk aan. Laat je inspireren door de meubels met ongeëvenaard comfort in onze showroom of bekijk de Harvink meubels in onze webshop.

De rijke geschiedenis van Harvink

Dit moderne woonmeubelmerk kent een boeiende historie die teruggaat tot 1947. Hermanus Vink richtte in dat jaar Meubelfabriek M. Vink & Zn op. Gedurende deze periode was het bedrijf gespecialiseerd in meubels van teak, palissander, eiken en wengé. In 1985 namen de zonen Harry en Harm Vink het bedrijf over. Vanaf dat moment werd de naam Harvink geboren en ontstond de bijzondere en herkenbare signatuur van het merk. In 2006 namen Sander Prinsen en Alette Trompetter het stokje over en bleven zij de onverminderd succesvolle koers van het eigentijdse designmerk volgen.

Unieke ontwerpen met zichtbaar frame

Een Harvink bank of fauteuil herken je direct aan het zichtbare frame. Bij de ontwerpen van het Nederlandse meubelmerk wordt bewust voor deze frameconstructie gekozen, waardoor het lijkt alsof de massieve elementen van het meubel in de lucht zweven. Niet alleen zorgt dit voor een speels ontwerp, je ziet ook in één oogopslag hoe het meubel in elkaar zit. Bij de materiaalkeuze voor het frame heb je de keuze uit talrijke opties. Een frame van chroom bij een Harvink stoel voor een industriële woonstijl? Of heb je liever een houten frame bij de Harvink bank dat mooi staat bij het landelijke interieur in je woonkamer? Van een hoog frame tot een laag model, van rond tot vierkant: de designers van het merk laten je versteld staan door de vele mogelijkheden.

Niet alleen stijlvol, maar ook praktisch met afritsbare hoezen

De Harvink fauteuil of bank is bedoeld als waar leefmeubel. Je wilt immers niet alleen kijken naar het fraaie ontwerp, maar ook na een lange werkdag weg kunnen zakken in een comfortabele stoel. Een omgevallen glas wijn of kinderen die spelen in de woonkamer: in het dagelijks leven gebeurt van alles. Daarom kiest dit Dutch designmerk bewust voor praktische bekleding die slijtvast en afritsbaar is. De bekleding kun je chemisch laten reinigen, zodat de bank of fauteuil er weer zo goed als nieuw uitziet. Ben je toe aan een andere kleur in je interieur? Dan plaats je simpelweg een compleet nieuwe hoes over het meubel.

Ultiem zitcomfort bij Harvink door hoogwaardige materialen

Bij een Harvink stoel, fauteuil of ander meubel is het zitcomfort altijd optimaal. Dit komt door zowel het slim doordachte ontwerp als de toepassing van hoogwaardige materialen. Zo beschikken de zitmeubelen over een vulling van koudschuim, wat de contouren van het lichaam maximaal ondersteunt. Ook garandeert dit materiaal jarenlang zitcomfort. De meubels van Harvink worden bovendien met de hand gemaakt. Kom langs in onze woonwinkel in Zeeland om de verschillende meubels van het merk uit te proberen of bekijk onze webshop voor de Harvink-collectie.

Navigeer naar