• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Linteloo

Merken Wonen

Linteloo

LINTELOO, The Feel Good Factor. Deze eigentijdse en tijdloze meubelcollectie bezit ‘The Feel Good Factor’ en kent een hoogstaand afwerkingsniveau. De smaakvolle kleur- en stofcombinaties en de handtekening van befaamde ontwerpers zoals Roderick Vos, Marcel Wolterinck, Mirjam Boon en Anders Norgard doet de rest.

Linteloo

LINTELOO, The Feel Good Factor. Deze eigentijdse en tijdloze meubelcollectie bezit ‘The Feel Good Factor’ en kent een hoogstaand afwerkingsniveau. De smaakvolle kleur- en stofcombinaties en de handtekening van befaamde ontwerpers zoals Roderick Vos, Marcel Wolterinck, Mirjam Boon en Anders Norgard doet de rest.

Alle producten

  1. Materialen van de hoogste kwaliteit

    voor jouw woonplezier

  2. Alles op het gebied van wonen onder één dak

Alle producten

Maak je woonkamer compleet met Linteloo design

Linteloo staat bekend om de stijlvolle meubelcollectie met de 'The feel good factor', zoals hun slogan aangeeft. Het Nederlandse merk biedt een verrassende combinatie aan kleuren en stoffen waarmee de designers hun passie voor het vak willen overbrengen. Met gerenommeerde ontwerpers als Roderick Vos, Mirjam Boon, Marcel Wolterinck en Anders Norgard vind je in het assortiment zowel iconische klassiekers als speelse innovatieve ontwerpen terug. Nieuwsgierig hoe de Linteloo meubels als de Linteloo bank, fauteuil of salontafel in jouw wooninterieur passen? In de showroom van Morres Wonen in Zeeland vind je een uitgebreide collectie aan Linteloo design. Kom langs en krijg vrijblijvend advies van onze woonexperts of doe inspiratie op in onze webshop.

Hollands design met internationale erkenning

In 1992 richtte Jan te Lintelo het meubelmerk Linteloo op. Hij groeide op in de interieurwinkel van zijn ouders, waar hij de passie en het ambacht van meubels ontwerpen met de paplepel kreeg ingegoten. Vanaf de eerste collectie in 1994 bleken de meubels van het merk een groot succes. Tegenwoordig zijn designstukken als een Linteloo fauteuil, bank of salontafel verkrijgbaar in meer dan 250 showrooms wereldwijd en heeft het merk zelf showrooms in onder meer Keulen en Milaan. Gerenommeerde ontwerpers als Roderick Vos, Henk Vos en Jan des Bouvrie zijn daarbij medeverantwoordelijk voor het succes van de meubelcollectie. Door samen te werken met (inter)nationale topdesigners zet Linteloo vernieuwende ontwerpen van hoge kwaliteit neer die tegelijkertijd focussen op aangenaam comfort.

Het summum van comfort en stijl

De meubels van het merk kenmerken zich door strakke lijnen en verfijnde details, waardoor de Linteloo meubels naadloos aansluiten in uiteenlopende interieurstijlen. Niet alleen blinken de designstukken als de Linteloo fauteuil en bank uit door hun oogstrelend ontwerp, het zitcomfort staat ook voorop. Iedere Linteloo bank en fauteuil wordt van de romp tot het stofferen binnen één productiegang gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld iedere donsvulling exact wordt afgemeten voordat het eindresultaat wordt gerealiseerd. Het merk staat bekend om de karakteristieke schudkussens. Het zachte dons in deze kussens vormt zich naar de contouren van het lichaam, zodat je altijd geniet van het maximale zitcomfort. Wie liever geen donsvulling wilt, kiest voor de behaaglijke schuimkussens om in weg te zakken. Het merk hanteert bij het volledige productieproces een strikte eindcontrole, zodat elke Linteloo hoekbank, fauteuil of ander meubelstuk voldoet aan de hoge eisen die de meubelproducent stelt.

Tijdloze en functionele meubels

Linteloo design is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, stoffen en afmetingen. Dankzij de modulaire eigenschappen van de meubels zet je een volledige maatwerksofa neer, die perfect aansluit bij je smaak en woonstijl. De meubels zijn daarbij niet alleen een waar kunstwerk, maar ook echt bedoeld om op te leven. Een drankje dat omvalt, de hond die met vieze poten op de bank rolt of kinderen met kleurstiften: kleine ongelukjes komen al snel voor. Daarom zijn de meubels van Linteloo voorzien van afneembare hoezen. Dit is natuurlijk ook ideaal als je na een aantal jaar een andere stof of kleur wilt toepassen in je woonkamer.

Realiseer een totaalinterieur met Linteloo

Naast de banken en fauteuils bestaat de collectie van het meubelmerk uit allerlei andere designstukken en -accessoires. De Linteloo salontafel combineer je bijvoorbeeld eenvoudig met een bankstel van het merk, terwijl je met de verlichting de perfecte ambiance neerzet. Benieuwd naar de mogelijkheden met de meubelstukken van het merk, zoals de Linteloo salontafel, hoekbank of stoelen? Ontvang advies van onze experts in de Morres Wonen showroom of neem een kijkje in onze webshop.

Navigeer naar