• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Salontafels

Wonen

Alle producten

Alle producten

Een salontafel kopen? Kom voor inspiratie naar Morres Wonen

Een salontafel is veel meer dan slechts een functioneel meubelstuk. De tafel vormt het middelpunt van je woonkamer en je laat er tegelijkertijd je persoonlijkheid en stijl mee zien. Morres Wonen biedt een breed scala van tafels aan die met oog voor detail en vakmanschap zijn ontworpen. Of je nu op zoek bent naar een moderne koffietafel of klassieke bijzettafels: in ons aanbod laten we je kennismaken met diverse stijlen, materialen en vormen, zodat jij de ideale toevoeging aan je woonkamer vindt. Doe direct inspiratie op in onze webshop of kom langs in onze grandioze showroom van maar liefst 40.000 m2 in Zeeland.

Een design salontafel: zowel stijlvol als functioneel

Een salontafel is niet alleen een lust voor het oog, maar brengt ook veel praktische voordelen met zich mee. Zo leg je je favoriete boeken op de salontafel, zet je er een kopje koffie op neer of bijvoorbeeld kaarsjes voor een gezellige avond met je vrienden. Je ervaart al snel het gemak van een georganiseerde woonkamer, waarbij al je benodigdheden direct binnen handbereik zijn. Naast het functionele element trekt een bijzondere salontafel ook al snel de aandacht bij binnenkomst. Deze soort tafel is dan ook meer dan alleen een meubel om iets op te zetten: het is een item waarbij functionaliteit en stijl samenkomen.

Verschillende soorten salontafels die passen bij jouw interieur

Met een enorm aanbod aan tafels is het belangrijk dat je een model kiest dat zowel qua hoogte, breedte en diepte bij jou past. Houd je er bijvoorbeeld van om te dineren bij de televisie? Of ontvang je geregeld bezoek, waarvoor je borrelhapjes op de tafel wilt plaatsen? Zorg dan dat je een tafel koopt waarop voldoende ruimte beschikbaar is. Tegelijkertijd kan een te grote variant je woonruimte dan weer krapper maken. Kies in dat geval een kleine salontafel. Naast verschillende groottes bieden we ook een gevarieerd aanbod aan vormen aan, zoals ronde, ovale of vierkanten salontafels. Een ronde salontafel geeft een speels effect, terwijl een ovale salontafel minder ruimte inneemt. Een salontafel die vierkant is staat prachtig in een strak en industrieel interieur. Ook kun je verschillende stijlen met elkaar combineren door meerdere kleinere tafels bij elkaar te plaatsen. Zo zijn de meubelstukken op verschillende manieren neer te zetten en passen ze in vrijwel iedere ruimte.

Materialen van hoge kwaliteit

Salontafels kopen bij Morres Wonen staat voor kwaliteit. Zo vind je in ons assortiment uitsluitend tafels van hoogstaande materialen, zoals hout, glas, keramiek of natuursteen. Combineren is ook mogelijk: denk aan een salontafel van hout met een stalen onderstel. Welke stijl het beste bij jouw interieur past, hangt af van de beschikbare ruimte en je woonstijl. Zo geeft glas een ruimtelijke sfeer, terwijl natuursteen en keramiek uitstekend in een moderne woonkamer passen. Een salontafel van hout is ideaal in een wooninterieur met een landelijke stijl. Het natuurlijke materiaal geeft een bijzondere warmte af die perfect aansluit bij een klassiek en romantisch interieur. Of kies juist voor contrast door een stoere leren bank bij de houten tafel te plaatsen.

Bezoek Morres Wonen voor een nieuwe salontafel

Wil je graag meer interieuradvies over een salontafel kopen? Kom dan langs in onze winkel voor een vrijblijvend advies van onze experts. Of bestel direct je favoriete salontafel via onze webshop.

Navigeer naar