• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Zuiver

Merken Wonen

Zuiver

ZUIVER, het ontwerp van morgen voor het interieur van vandaag. Zuiver brengt een one-stop interieurcollectie met frisse, modieuze en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires ontworpen in Nederland. Dutch design, toonaangevend en geïnspireerd op reizen.

Zuiver

ZUIVER, het ontwerp van morgen voor het interieur van vandaag. Zuiver brengt een one-stop interieurcollectie met frisse, modieuze en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires ontworpen in Nederland. Dutch design, toonaangevend en geïnspireerd op reizen.

Alle producten

  1. ZUIVER meubels,

    voor een compleet interieur

  2. ZUIVER,

    Hét Nederlandse designlabel dat staat voor puurheid en zuiverheid

Alle producten

Zuiver design voor een eigentijds en fris interieur

Zuiver is hét Nederlandse designmerk dat staat voor pure ontwerpen voor iedereen. Sinds de oprichting van het merk staat Zuiver bekend om haar hippe collectie met een frisse en aantrekkelijke prijs. De Zuiver meubels zijn in talrijke kleurencombinaties verkrijgbaar en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Van een Zuiver bank en Zuiver stoelen tot Zuiver woonaccessoires als een Zuiver vloerkleed en Zuiver verlichting: het assortiment van het merk is zeer divers. Benieuwd hoe je jouw woning kunt transformeren met de vernieuwende designideeën van Zuiver? Als een van de verkooppunten van Zuiver in Nederland biedt Morres Wonen een verrassend aanbod van het populaire merk aan. Bekijk meteen de Zuiver ontwerpen in onze webshop of kom langs in onze woonwinkel in Zeeland om de meubels van dichtbij te bewonderen.

Zuiver design: een gevestigde naam binnen de interieurbranche

Sinds de oprichting van Zuiver in 2011 is het meubelmerk een groot succes. Het woonmerk dat gevestigd is in Westzaan, ten noorden van Amsterdam, creëert pure en functionele meubelstukken met een Hollandse knipoog. Tegenwoordig is Zuiver een vooraanstaand modemerk binnen de interieurwereld. Zo verkoopt het merk meubels in maar liefst tachtig landen op vijf continenten. Het toegewijde designteam werkt nauw samen met gerenommeerde designers en fabrikanten van over de hele wereld om de collectie voortdurend te innoveren en evolueren. Onder het motto 'Tomorrow’s designs for today’s interiors' richt het woonmerk zich op toekomstgerichte materialen en ontwerpen die het juiste comfort bieden in je woon-, eet- of slaapkamer.

Kies voor duurzaamheid met Zuiver meubels

Als toonaangevend merk voor meubeldesign doet Zuiver er alles aan om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Of het nu gaat om een Zuiver fauteuil of Zuiver kasten, bij ieder ontwerp onderzoekt het designteam of alternatieve, milieuvriendelijke productieprocessen en materialen mogelijk zijn. Ieder object heeft dan ook een verbinding met natuurlijke of gerecyclede grondstoffen. Zo ontwierp Zuiver een eetkamerstoel van geupcyclede PET-flessen en van bioplastic dat voor 42,5 procent uit koffieresidu is vervaardigd. Ook maakt Zuiver gebruik van materialen als oceaanplastic om de impact op het milieu te verkleinen. Zuiver staat immers voor puur en een transparante en eerlijke houding ten opzichte van verduurzaming past hier uiteraard bij.

Zuiver meubels met een lange levensduur

De Zuiver tafels, stoelen en andere producten zijn van hoogwaardige materialen vervaardigd. Ook dit heeft met de duurzaamheid van het merk te maken. Hoe beter de kwaliteit van Zuiver design, des te langer de meubels meegaan. Zo hoeven de producten minder snel vervangen te worden, waardoor het milieu minder wordt belast. Zuiver werkt dan ook proactief aan de kwaliteit van de meubels en test de materialen zorgvuldig. Ook analyseert het Nederlandse merk de feedback van de consumenten om hiervan te leren voor de toekomst.

Unieke Zuiver meubels voor een eerlijke prijs

Zuiver staat voor een eigentijds ontwerp met een betaalbare prijs. Dit maakt dat iedereen zijn of haar interieur een frisse en speelse uitstraling kan geven. Niet alleen met grote meubelstukken als Zuiver tafels of Zuiver kasten zet je je persoonlijke stijl neer. Zo kun je zelfs al met een Zuiver vloerkleed of een aantal handgemaakte kussens het interieur een andere twist geven. Maak met Zuiver meubels je eigen toevluchtsoord waar je volledig jezelf kunt zijn. Benieuwd hoe Zuiver design jouw woonhuis verrijkt? Kom dan langs in onze winkel voor persoonlijk advies of neem een kijkje in onze webshop.

Navigeer naar