• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Fauteuils

Urban Cool

Alle producten

  1. Relax

    and take a nap ;-)

  2. Dag heerlijke fauteuil

    ik zie je wel zitten

Alle producten

Moderne design fauteuil kopen

Een design fauteuil maakt je moderne interieur vaak echt af. Het is de kers op de taart die de zithoek compleet maakt en net dat extra gevoel van luxe en comfort geeft. Uw moderne fauteuil moet aan vele eisen voldoen, dat snappen wij als geen ander.
Daarom koopt u een moderne design fauteuil bij Morres. In ons uitgebreide assortiment vindt u een grote collectie fauteuils die perfect geschikt zijn voor een design en modern interieur. Combineer dit met de best mogelijke service en we weten zeker dat u uw droom fautieul zult vinden.
 

Design fauteuil voor een moderne woonstijl

Iedereen heeft zijn eigen interieur smaak. De ene wilt een fauteuil van leer die klassiek en tijdloos uitstraalt, terwijl de ander juist een stoffen, maar toch luxe fauteuil zoekt. Voor iedere woonstijl is er een design fauteuil te vinden in ons assortiment. Liever de stoel in het echt zien en proefzitten? Kom dan langs in onze showroom!
 

Een goed zitcomfort

Een moderne bank moet uiteraard wel comfortabel zitten en plek hebben voor genoeg mensen. Wat comfortabel zit, verschilt per persoon. Binnen onze moderne collectie vindt u banken met diverse zit diepte, breedte en hoogte. Ook zijn er vele materialen beschikbaar. Zo is het dus mogelijk om echt het perfecte bankstel te vinden dat voldoet aan uw zitcomfort wensen.
 

De juiste afmetingen kiezen

Het formaat van de stoel is ook belangrijk. In een grote woonkamer is al snel plek voor twee fauteuils naast elkaar. Zo ontstaat er echt een ontspan hoek. In een kleine ruimte past juist een mooie een losse fauteuil met bijvoorbeeld een voetensteun of poef.
 

Groot aanbod merken

Ben je liefhebber van een bepaald merk? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Morres kies je uit bijvoorbeeld Montèl, Stressless, Xooon of Henders en Hazel. Wij hebben meer dan 100 sterke merken om uit te kiezen!
 

Wanneer komt u proefzitten?

Het aanschaffen van een fauteuil is een grote uitdaging door de enorme keuze in mogelijkheden, designers en merken. U wilt 100% zeker weten dat u de juiste stoel koopt en daarom adviseren wij altijd om te komen proefzitten. Zo kunt u de verschillende materialen eens voelen en testen. Ook de kleur valt dan beter te zien. Kom daarom langs in onze grote showroom waar wij diverse moderne fauteuils opgesteld hebben staan.
 

Navigeer naar