• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Xooon

Merken Wonen

Afprijzingen op diverse artikelen

Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.

Xooon

XOOON, een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Uitgesproken design meubelen stellen je in staat karakter te geven aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. De ontwerpen zijn geïnspireerd op invloeden uit alle windstreken en mogen dan ook zeker het predikaat werelds krijgen. Met oog voor detail geven veelbelovende designers voor jou vorm aan het perfecte meubelstuk.
Betaalbaar design, fris, spannend, eigenwijs en unieke ontwerpen.

Xooon

XOOON, een interieur dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Uitgesproken design meubelen stellen je in staat karakter te geven aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. De ontwerpen zijn geïnspireerd op invloeden uit alle windstreken en mogen dan ook zeker het predikaat werelds krijgen. Met oog voor detail geven veelbelovende designers voor jou vorm aan het perfecte meubelstuk.
Betaalbaar design, fris, spannend, eigenwijs en unieke ontwerpen.

Alle producten

  1. Afprijzingen op diverse artikelen

    Actie enkel geldig in de winkel. Vraag naar de voorwaarden.
  2. Stijlvolle fauteuils

    Ontdek Xooon in de winkel

Alle producten

XOOON in Zeeland: betaalbaar merk met gevoel voor stijl

De design meubels van XOOON bij Morres Wonen zijn precies wat je nodig hebt om je woonkamer of een andere ruimte meer karakter te geven. Veel meubelstukken van dit vooraanstaande merk zijn gebaseerd op stijlen van over de hele wereld en bieden dan ook voor elke voorkeur een oplossing. Door de combinatie van een fris ontwerp, onverwachte accenten en een tijdloze maar unieke afwerking haal je met XOOON prachtige meubels in huis.
 

Een ruime collectie aan stoelen van XOOON

Tot de meubelcollectie van dit merk behoren natuurlijk XOOON stoelen, die in veel verschillende soorten, formaten en kleuren verkrijgbaar zijn. Zo vind je heel wat industrieel of landelijke ogende modellen in de collectie Tatum, die uitpakt met stoelen met een strak design en zachte pastelkleuren. Bovendien werk je met de XOOON stoelen ook snel je bar of keukeneiland af, bijvoorbeeld met de Novali barstoelen met een fluwelen indruk. Eetkamerstoelen van de collectie Mac hebben dan weer een iets warmere look en feel. Dit is mede te danken aan het gebruik van een metalen onderstel, een lederen of stoffen bekleding en een breder zitvlak met verfijnde afwerking. Er is dus voor ieder interieur iets te vinden.
 

Design salontafels en tv-meubels voor een betaalbare prijs

Nog een sterke troef van XOOON? Het merk biedt een uitgebreid aanbod aan tv-meubels en salontafels, perfect voor de afwerking van eender welke living. Een Modali Salontafel staat bijvoorbeeld prachtig in een eerder strakke setting dankzij zijn eenvoudige design, metalen poten en sobere kleuren. Tv-meubelen van de collectie Lowboard, die donkerkleurig hout prachtig combineren met metalen poten en bijpassende grijze kastlades passen er erg mooi bij als je een gezellige woonkamer wilt creëren. Met de Darwin hoektafel doe je een slimme investering wanneer je een landelijk ingerichte woonkamer wilt afwerken met een extra tafeltje. Bij dit model overlappen twee ovalen tafeltjes elkaar op een unieke manier, met een visueel aantrekkelijk design als resultaat.

Ten slotte vind je binnen onze collectie XOOON meubels ook de Montello salontafels, die bij verschillende stijlen passen. Het gebruik van een robuust, metalen onderstel maakt ze geschikt voor een industrieel interieur. Het gladde, witte of zwarte bovenblad geeft de tafels een ietwat moderne look. Meer dan genoeg XOOON tv-meubelen en salontafels dus, voor elke voorkeur en woonkamer.
 

XOOON meubels voor je salon: comfort en stijl in één

Net zoals dat bij je woonkamer of eetruimte het geval is, moet ook je salon over betrouwbaar zitmeubilair beschikken. XOOON kan je daar als topmerk alvast bij helpen, in de vorm van een divers gamma aan sofa's en andere zitmeubelen. Talloze collecties pakken uit met lange, ruime sofa's die perfect passen in een moderne of subtiel landelijke inrichting.

Wat dacht je van een zitsalon Fiskardo met zwart metalen onderstel en een grijsblauwe bekleding, voor een sobere maar toch moderne indruk? Een hoeksalon Sierra is dan weer perfect als je een iets lichtere indruk wilt creëren in de woonkamer. Daarbij geeft een dergelijk model je natuurlijk heel wat meer beweeg- en zitruimte.

Let bij de zoektocht naar een zitsalon vooral op de stijl, maar ook op de afmetingen. Binnen onze collectie van XOOON vind je salons van 2,5 meter breed, maar ook extra grote modellen van 3,5 meter behoren tot de mogelijkheden. Ten slotte nemen varianten als Talisman of Urban hoeksalons heel wat meer plaats in, dus houd dat in het achterhoofd als je ander meubilair aankoopt!
 

Kastjes en accessoires van XOOON voor een complete inrichting

Design meubels genoeg bij XOOON, maar natuurlijk maken ook kleinere meubelstukken en accessoires een belangrijk deel uit van je interieur. Onze collectie omvat naast XOOON tv-meubelen en zitmeubilair dan ook verschillende soorten kasten in alle mogelijke formaten. Een Box Elements kastje in het zwart kan bijvoorbeeld een handige aanvulling zijn op het meubilair in je woonkamer of een kantoor, zeker als je weinig ruimte over hebt. Binnen diezelfde collectie vind je ook grotere kasten van 90 X 30 cm, die dan weer landelijk ogen door het gebruik van lichtkleurig hout. Vervolgens werk je eender welke woonkamer stijlvol af met een boekenkast, zoals het model Elements, dat door de combinatie van een zwart metalen frame en houten schappen erg mooi is in een landelijke of industriële woning.

De vele poefs die je ten slotte bij XOOON vindt, bieden niet enkel extra zitruimte, maar dragen ook bij aan de afwerking van je living. Zo is een Brindsi poef door zijn zachte, fluwelen bekleding en elegante onderstel ideaal voor een moderne, strakke woonkamer. De Hocker Brooks poef oogt dan weer wat klassieker.
 

XOOON meubels kopen in Zeeland? Vertrouw op Morres Wonen

Overtuigd van de XOOON meubelen met betaalbaar design en wil je deze design meubels graag ontdekken? Onze woonwinkel in Zeeland staat altijd voor je open, zodat je onze ruime collectie aan XOOON stoelen, salontafels, tv-meubelen​​​​​​​ en accessoires helemaal zelf opsnuift en bezichtigt.

Kom dus gerust eens langs bij Morres Wonen, vergaap je aan het uitgebreide aanbod en voor je het weet is je interieur helemaal af, met het stijlvolle meubilair van XOOON!
 

Navigeer naar