• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Barkruk

Wonen

Alle producten

Alle producten

Een barkruk bestellen die past bij jouw woonstijl

Op zoek naar een barkruk voor aan de bartafel of een hoger keukenblad? Met barkrukken zet je een informele en uitnodigende sfeer neer om gezellig te ontbijten, dineren of simpelweg bij te kletsen in de keuken. Barkrukken met rugleuning of zonder? Een leren barkruk of toch een stoffen variant? Bij Morres Wonen vind je een breed assortiment barkrukken in de winkel die passen bij jouw woonwensen. Laat je voor de barkruk in onze winkel inspireren en ontvang vrijblijvend advies van onze experts. Of je kunt meteen een barkruk kopen in onze handige webshop.

Waar op letten bij een barkruk kopen?

Ga je barkrukken kopen, dan is de hoogte van de kruk van groot belang. Over het algemeen hebben barkrukken een hoogte van 65 of 75 centimeter. Een barkruk van 65 centimeter gebruik je veelal bij een kruk aan een keukenbar of aanrechtblad. Wil je de barkrukken neerzetten bij een statafel? Dan kies je voor een barkruk met een zithoogte van circa 75 centimeter. Houd er rekening mee dat je bij de barkruk zo'n 25 tot 30 centimeter ruimte overhoudt tussen de bovenzijde van het zitvlak van de kruk en de bovenzijde van het tafelblad. Zo zit je comfortabel op de stoel met voldoende beenruimte. Let daarnaast op het vloeroppervlak van je woonruimte, zodat je met de barkrukken het gewenste aantal zitplekken kunt creëren. Je hebt rondom de kruk plek nodig om heen en weer te schuiven, zodat je aangenaam kunt zitten. Meet de afstand op tussen iedere barkruk en de andere meubelstukken en obstakels in de woonruimte.

Barkruk met rugleuning voor een aangenaam zitcomfort

Zoek je een barkruk waar je hoog op zit, maar wil je tegelijkertijd profiteren van het comfort van een lage eettafelstoel? Door barkrukken met rugleuning aan te schaffen, geniet je van extra steun bij je zithouding. Dit maakt de stoel stabieler, waardoor je bijvoorbeeld moeiteloos wat langer op de barkruk kunt zitten eten. De barkruk met rugleuning geeft daarnaast een extra dimensie aan de woon- of eetkamer, aangezien het ontwerp meer diepte geeft aan de bar. Toch liever een authentieke en open uitstraling realiseren met de kruk? Kies dan voor barkrukken zonder rugleuning. Het voordeel van deze krukken is dat je ze eenvoudig onder de tafel kunt schuiven. Bovendien nemen deze stoelen minder ruimte in, wat ze ideaal maakt voor een klein appartement of studio. Je kunt daarnaast iedere houding innemen op de kruk zonder rugleuning. Even neerstrijken zonder om de kruk heen te lopen of de stoel te draaien is ook geen probleem.

Barkrukken in uiteenlopende materialen en kleuren

Bij barkrukken heb je in de winkel de keuze uit uiteenlopende materialen. Een leren barkruk is bijvoorbeeld ideaal voor een stoere uitstraling in een moderne woonkeuken. Leer is daarnaast een onderhoudsvriendelijk materiaal, aangezien je het gemakkelijk schoon kunt maken. Leren barkrukken zijn dan ook uiterst geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Barkrukken van stof hebben een zachtere uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor een landelijke woonstijl. Door een specifieke textiel protector zijn de stoelen bovendien goed bestand tegen vlekken. Verder heb je bij het barkrukken kopen de keuze uit meerdere onderstellen, zoals een stalen frame in het zwart of juist een authentiek houten onderstel. Kom meteen langs in onze winkel in Zeeland om de barstoelen van dichtbij te bewonderen en ontvang professioneel advies van onze experts. Of bestel direct je favoriete barkruk in onze webshop.

Navigeer naar