• Grootste woonwinkel van Nederland

  • Meer dan 250 merken

  • 5 jaar garantie op de volledige collectie

  • Alles voor je huis onder één dak

Bijzettafels

Wonen

Alle producten

  1. Mix & Match leuke tafeltjes van nu met de vintage vondsten van zolder

Alle producten

Een bijzettafel koop je bij Morres Wonen

Een bijzettafel is meer dan alleen maar een meubelstuk. Deze slimme en handige salontafel biedt veelzijdige toepassingen voor bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer of hal. Dankzij het compacte formaat kun je de tafel vrijwel overal neerzetten om onder andere je kopje koffie, boek, sleutels of afstandsbediening op te leggen. Zo heb je je spullen altijd bij de hand. Met de bijzettafels kun je bovendien een bepaalde sfeer in je interieur creëren, bijvoorbeeld door meerdere modellen bij elkaar neer te zetten. Kom meteen langs in onze showroom van meer dan 40.000 m2 in Zeeland om inspiratie op te doen. Onze specialisten geven je kosteloos advies over het inrichten van je woning. Of bestel meteen je favoriete bijzettafel in onze webshop.

Een hoogwaardige bijzettafel van uiteenlopende materialen

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder meubelstuk om een fraai accent aan te brengen in je wooninterieur, of simpelweg een praktische tafel zoekt in je dagelijkse leefomgeving: met een bijzettafel kun je eindeloos variëren in je woning. Morres Wonen biedt bovendien bijzettafels in allerlei materiaalsoorten aan, waardoor je een bijzettafel kunt kopen die mooi aansluit bij jouw woonstijl. Kies bijvoorbeeld voor een glazen bijzettafel om een ruimtelijke sfeer neer te zetten. Een glazen tafel komt daarbij zowel binnenshuis als in de tuin uitstekend tot zijn recht. Liever een warme ambiance in je woning? Een bijzettafel van hout is in dat geval een aanrader. Dit materiaal heeft een natuurlijke warmte en gaat daarnaast een langere tijd mee. Een stoere bijzettafel is een perfecte keuze in een modern woonhuis, waarmee je de strakke lijnen in huis benadrukt. Of kies voor een tafel die meerdere materiaalsoorten combineert om een speels effect te creëren.

Verschillende vormen bijzettafels

Morres Wonen biedt bijzettafels aan in een verscheidenheid aan vormen, zodat je de vrijheid hebt om eindeloos te combineren met de rest van je meubels. Een bijzettafel die vierkant is, sluit bijvoorbeeld naadloos aan bij de overige rechthoekige meubels in je woning. Bovendien schuif je een vierkant of rechthoekig bijzetmeubel gemakkelijk tegen een muur aan. Voor een contrast is juist een ronde bijzettafel een goede keuze. Deze meubels hebben bovendien geen scherpe hoeken, wat een voordeel is als je kleine kinderen hebt. Een ovale tafel neemt minder ruimte in dan een bijzettafel die rond is. Daarnaast vind je diverse andere bijzondere vormen terug in onze exclusieve collectie, zoals een achthoekige, kubusvormige of driehoekige tafel. Bij het kopen van een bijzettafel is het belangrijk om rekening te houden met de indeling van de kamer waar je de tafel wil gaan neerzetten, de beschikbare ruimte en natuurlijk je persoonlijke stijl. Door de enorme diversiteit in ons exclusieve aanbod vind je gegarandeerd een tafel die past bij jouw wensen.

Bestel jouw favoriete bijzettafel bij Morres Wonen

Van een handige tafel naast de bank voor het neerzetten van een glas wijn tot een nachtkastje in de slaapkamer om een lamp op te plaatsen: een multifunctionele bijzettafel is een must-have in jouw wooninterieur. Dankzij het draagbare karakter van de tafels verplaats je ze bovendien eenvoudig naar de plek waar je ze het meest nodig hebt. Bovendien zijn de tafels in verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor je de bijzettafeltjes bijvoorbeeld in een dynamische opstelling bij elkaar kunt zetten om bepaalde voorwerpen te accentueren. Bekijk meteen onze webshop om een bijzettafel te kopen of kom langs in onze winkel voor vrijblijvend advies.

Navigeer naar