• Grootste woonwinkel van Nederland

 • Meer dan 250 merken

 • 5 jaar garantie op de volledige collectie

 • Alles voor je huis onder één dak

Lekker slapen, daar word je blij van!

Ontdek samen met onze slaapspecialisten je slaapprofiel op maat in ons slaap test center. Een goede matras is nog belangrijker dan je al dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je nachtrust voor ruim 70% afhankelijk is van hoe je matras je lichaam ondersteunt? Bij Morres ontdek je samen met onze slaapadviseurs je slaapprofiel op maat in ons unieke slaap test center. Vrijblijvend en gratis!

Bereid je nu al voor met onze handige checklist. Lees hier meer.

Zo werkt het

 • Stap 1: Afspraak maken
  Geef via de kalender in het afspraakformulier je voorkeursdatum in. We nemen dan contact met je op en kijken welke adviseur het beste bij je past.

 • Stap 2: Oriënteren
  Je persoonlijke interieuradviseur of slaapexpert ontvangt je in onze woonwinkel. Onder het genot van een kop koffie worden je slaapwensen in kaart gebracht en in ons testcentrum ontdekken we jouw persoonlijke slaapprofiel.

 • Stap 3: Advies op maat
  Aan de hand van het eerste contact met de adviseur, jouw wensen en de resultaten van de slaaptest, maken we een advies op maat.

 
Praktische tips voorafgaand aan je afspraak
 • Meet de ruimte op en maak foto’s van de ruimte.
 • Denk goed na over welke meubels je wil behouden en welke vervangen mogen worden.
 • Maak foto’s van de meubels die je wil houden en neem deze mee.
 • Bepaal je budget.
 • kom direct in contact met onze specialisten

  Maak direct een afspraak met een van onze interieurspecialisten, gratis en vrijblijvend.
  Bel ons +31 (0)114 388 154.
  Mail ons planning.interieuradvies@morres.com

   

Een kleur- en interieuradvies kost niets en vindt plaats in onze woonwinkel in Hulst. Voor een interieuradvies aan huis rekenen we €85,- dit krijg je terug bij een aankoop van minimaal €1500,-

“Een matras vooraf testen is noodzakelijk voor een passend advies.”
Patrick Spoor, teamcoach slaapspecialisten en slaap center

 

Slaapprofiel via ons slaap test center

Stap 1.
Onze slaapadviseur brengt in een intake gesprek je slaaphouding, je slaappatroon en eventuele slaapproblemen in kaart.  

Stap 2.
De volgende stap is onze unieke matras studio, hier kun je uitgebreid proefliggen en ervaren welk type matras het best bij je houding en postuur past.

Stap 3.
Na het uitbrengen van je slaapprofiel op maat kunnen we, als je dat wenst, het op maat advies compleet maken met de juiste keuze in bedbodem, kussen, dekbed en bedtextiel. Zelfs een passend sfeeradvies behoort tot de mogelijkheden!

 

Een persoonlijk matras met de Perzona MyScan

Stap 1.
Met behulp van ons MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam.

Stap 2.
Hierbij wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke slaap voorkeur en lichaamsbouw.

Stap 3.
Perzona matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies die ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Bekijk de slaapafdeling

Morres Meubel is één van de bekendste meubelwinkels en de grootste woon- en slaapspecialist voor Nederland en België. In onze grote woonwinkel vind je naast een indrukwekkende collectie meubelen en slaapmeubelen ook woon- en slaaptips en evenementen. Morres Meubels is het adres om een lederen of stoffen bank, hoekbank, fauteuil, zetel, salon of relaxfauteuil te kopen. 

Kom eens een dagje Morressen, deze slogan stamt al uit de jaren zeventig en vertelt je in één zin dat het meer dan de moeite waard is om naar Morres in Hulst te komen. In onze grote winkel vind je Wonen in alle denkbare stijlen; slaapkamers, tapijten, lampen, schilderijen, kasten, bedden, stoelen, tafels, tv meubelen, kleinmeubelen, tienerkamers, hanglampen en sierkussens.

Navigeer naar